Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek sárkányok?

Léteznek sárkányok?

Figyelt kérdés
2011. okt. 27. 21:21
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Persze hogy léteznek, mindenhol ott vannak. Csak egy különleges szert kell bevenned ahhoz, hogy lásd is őket. Ilyen ki pici fehér tabletták, rá van írva hogy L-S-D.
2011. nov. 2. 12:15
 22/26 anonim válasza:
Persze megfelelő mennyiségű tudatmódosítószer után még a ekerti fűnyíróbol is az lesz
2011. nov. 2. 16:05
 23/26 anonim ***** válasza:

Igeeeeeeeen tudtam, hogy valaki fel fogja említeni a kis hoffman mintás 6x6mm es papírfecniket ^^ i  LSD

Ja és a kérdezőnek : ENNYI ÉSSZEL SZABADLÁBON???!?!?!?

2011. nov. 4. 04:15
 24/26 mark9111 válasza:
:D tényleg léteznek...nekem a szomszédom és jó néhány tanárom is az...nem tudom milyen fajták lehetnek de ritka alatomos fajból származhatnak XDDDDDDDDDDD
2011. nov. 4. 07:57
 25/26 anonim válasza:

Természetesen léteztek sárkányok,hogy ma léteznek-e azt nem tudom megmondani(sajnos).Készült is róla dokumentumfilm amit elküldök bárki megtudja nézni.

Dragones Una Fantasía Hecha Realidad

Sárkányok Birodalma (teljes film)

Youtub-on lehet megnézni

az első a dokumentumfilm.....

a második elmesélő jellegű....

[link]

[link]

Draco volans a neve.

ill. komodói óriásgyík

[link]

A nevükre rákerestek google-ben és kidobja az infókat.

2013. szept. 10. 22:44
 26/26 anonim ***** válasza:
HAllod utsó mán ne is haragudj de a sárkányok birodalma az nem igazi dokumentum film az csak kitaláció
2013. okt. 23. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!