Léteznek szellemek? Bánthatnak minket?
Üdvözlet!
Rosszul fogalmaztad meg a kérdést. Nem azt kell megkérdezni, hogy léteznek-e, hanem, hogy mi a véleményetek róla. Sajnos nincs olyan ember, akinek lennének kézzel fogható bizonyítékai.
Nem akarok se tudományosan, se filozofikusan beszélni neked az általad "szellemeknek" nevezett indentitásokról. A lényeg, hogy én már sok éve ezzel foglalkozok, s a véleményem szerint igenis, léteznek. Vannak érdekes adataim, dokumentumaim, képeim, amik a szkeptikusok nézeteit is megingatják. Fizikai érintkezésem ugyan nem volt velük, de szellemi, mint már a legtöbb embernek, volt. Summázva: szerintem igen.
GH
Kérdés a Szellemkutatóhoz!!!
Ajánlották tegyek ki sót, de nem tudták megmondani az mit is csinál.Miért kell. Kédezném, vajon az mire jó?? Mit érhetek el vele??
Üdvözlet!
Nem teszek ki képeket, mivel még senkivel sem osztottam meg személyazonosságom. Sem nevet, sem életkort, sem karrierem adatait (azokat a képeket, dokumentumokat). De ha a böngészőben tüzetesebben keresgéltek, lehet, hogy találtok.
Szerintem, mivel egy testen kívüli energiának nincs teste, ezért a só felesleges. Érintkezni nem tud vele, és sem a Nátrium, sem a klór nincs kapcsolatban vele.
GH
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!