Ez szellem volt? Este 22:00 egy fehér alakot láttam. (lent részletesebben)
Szia!
A témában keresgéltem a neten, mert hasonló történt velem is. Nekem 2 év alatt kétszer jelent meg. Az enyém egy fehér ruhás hosszú fekete hajú nő volt, és mindig az ajtóban állt, mindig éjjel. Az első látogatás utáni hetekben történt, hogy édesapám infarktust kapott és meghalt.
A második látogatás kb 3 hete volt, de akkor halványabban láttam. Ugyanott állt az ajtóban, szintén éjjel.
Rá egy hétre felhívott a fiam, hogy éjjel kifosztották.
Számomra ez az egész hátborzongató.
Mit gondoltok, számíthatok még hasonlóra?
36 és kérdező-- miért van szükségetek arra hogy egymásnak hazudozzatok - igy érdekesebb az életetek?- nem találtok értelmesebb elfoglaltságot?
Aki azt állítja szellemeket látott az vagy elmebeteg vagy hazug!
36-os vagyok, 37-nek üzenném: ha nem hiszed, az a te problémád, de akkor sem kell megbántani másokat a stílusoddal.
hazugnak akkor nevezz valakit, ha bizonyítani is tudod.
Kívánok neked sok örömöt az életben, ilyen felfogással sokra fogod vinni!
Akinek hasonló tapaszalata volt, nyugtatólag mondom, hogy nem kell félni. Sem a sötétebb lélektől, sem a fehértől. Egyik sem árthat az embernek.
Félünk az ismeretlentől, én sem tudtam a félelmemet még legyőzni, de nem árthat egy lélek sem. Ha pedig fehér jelenést lát valaki, az mindeképpen nyugtató és meleg, kellemes érzéssel tölti el az embert. Én pont azért nem beszélek senkivel erről, csak a szüleimmel vagy akiről tudom hogy elmondhatom az "élményeket". Sokan nem tapasztalnak ilyesmit, és nem is hisznek benne. A lényeg, hogy nem tudnak ártani mert az angyalok nem engedik, hogy a lelkek ártsanak az embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!