Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valakimondja meg nekem hogy...

Lupus fang kérdése:

Valakimondja meg nekem hogy magyara'zzam el a 4 e'ves hugomnak hogy nem le'teznek UNIKORNOSOK? meg bolondulok to''lle ma'r mondtam neki hogy ne le'tezik de o'' la'tott egyet... Azt mondta .. >nem mese'ben<

Figyelt kérdés
2011. okt. 1. 21:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

koszi mindenkinek azt hiszem valoban nem kellene neki hazudni tala'n ez a helyes ..........

de azt nem e'rtem mie'rt nem tudja elva'lasztani a mese't a valosa'gtol......e'n el tudtam

mit mondok neki ha legkozelebb vampirokat vagy repulo disznokat la't ........am meg mi a francnak nekem jon ilyenekkel mie'rt nem tartja maga'ban

megorit a sok huje mese'kkel.........de a legszomorubb az hogy azt mondta tegnap h kint la'tta a mezo''n (a kertunk ve'ge'ben amig a szem ellat mezo van)...........

Lehet orvoshoz kellene vinni?????? (e's ott hagyni) :D

nem sokaig praktizalna az biztos ..... >D

de sszem me'g jo is hogy egy szarvas lovat la'tott nem valami ilyeszto''bbet mert akkor nem aludna'nk ......na mondjuk ettol felek h ez lesz a kovetkezo

2011. okt. 2. 09:14
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet,hogy tényleg elhiszi hogy látta,vagyis akkor nem hazudik ,mert neki az az igazság.

Na mármost,akkor mit akarsz tenni az ellen,hogy az amit elhisz hogy látott,az neked megfeleljen?

Inkább vegyél füldugót ha nem akarod hallani miket lát.

2011. okt. 3. 23:41
 13/16 anonim válasza:
66%
Unikornisok vannak, testvéred szerencsés, hogy látott egyet. Próbálj hinni Neki a Testvéred.
2011. okt. 12. 01:49
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezen a földön annyi világ van, ahány ember. "Never stop creating"
2011. okt. 12. 20:28
 15/16 anonim ***** válasza:

Marha rendes vagy testvérhez képest mondhatom, még csak 4 éves! Jó anno a bátyám engem is széditett azzal hogy a sült csirke amit anyu csinált valójában a fecske a fészekből, de az álom világomat sosem akarta lerombolni! Amit a mezőn láttot lehet hogy szarvas volt...pl

Mond neki azt hogy ne emlegesse az unikornisokat, mert azokat csak a kicsi gyerekek látják, az a felnőtteknek sima ló, és azt fogják hinni hogy beteg, és elviszik majd dokihoz...

2011. okt. 26. 14:32
 16/16 anonim válasza:
Márpedig igaza van a gyereknek, tényleg látja. Vannak unikornisok, de mint ahogy az angyalokat meg az aurát sem mindenki látja, így az unikornisokat sem látja mindenki. Az én lányom is 5 és fél éves és neki is van 2 unikornisa. Nem szabad hülyének nézni a gyerekeket. Nekik rengeteg képességük van, ami nekünk felnőtteknek már eltompult és a racionalitásunkkal meggyőzzük magunkat h képzelet, mese, alom, fantázia stb. A gyerekek tiszták ezt nem szabad elfelejteni és sosem hazudnak, legalábbis az ilyen kicsik még nem!!!
2015. márc. 5. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!