Bele lehet halni a szellem idézésbe?
Figyelt kérdés
2011. szept. 23. 16:37
21/27 SzellemKutató válasza:
Üdvözlet!
A szellemidézés tudományos szempontból azt jelenti, hogy a saját szellemi erődből és energiádból szólítasz elő egy "szellemet". Ez azt jelenti, hogy átadod neki az erőd egy részét. Ettől akár el is ájulhatsz.
De inkább a KÖVETKEZMÉNYEK miatt halhatsz meg. Lehet, hogy egy negatív entitást idézel meg. De nagyobb az esélye annak, hogy idézés előtt ételmérgezésben halsz meg, mint az idézés közben.
GH
22/27 anonim válasza:
Milyen szellemi erő? Hol hallottál te ilyesmiről?
23/27 SzellemKutató válasza:
Üdvözlet!
Kedves utolsó válaszoló! Félreértetted. Nem a szellem erejéről, hanem az emberek szellemi erejéről. Nem Fizikai erő (állóképesség, ilyesmik), hanem a pszichológiai. Ha sok van belőle, meg tudsz írni akár 10 tesztet is. Ha kevés, akkor stresszelsz, fáradt vagy (szellemileg, nem testileg). Érted?
GH
24/27 anonim válasza:
Oh, értem. De ezt mifelénk éberségnek hívják.
25/27 anonim válasza:
olyan hülye ez a Magyarország.. néha fáj beletekinteni!
26/27 anonim válasza:
En meg mindig nem ertem, hiszek a szellemekben, de hogy miert es legfokeppen HOGYAN tudna egy szellem vagyis egy halott lelek aki mar nem ehhez a vilaghoz tartozik beleavatkozni a MI vilagunkba az elokebe es csak ugy meggyilkolni egy embert!!??
27/27 dress9dora válasza:
Volt mikor még hittem a szellemekben,ekkor szellemet idéztük pár haverral.Megcsináltuk,nem történt semmi.Ha izgatja a fantáziád akkor próbáld ki,de ne számíts nagy dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!