Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tényleg azért rémiszt meg egy...

Tényleg azért rémiszt meg egy "szellem", mert ebből táplálkozik? Hogyan?

Figyelt kérdés
Már többször láttam, mindig fehérek voltak. A legutóbbi fekete színű! Azóta nem nyugszom. Nagyon megijedtem! Miért volt fekete? Mit akart tőlem? Remélem tud valaki segíteni, sehol nem találok választ a kérdésemre.
2011. szept. 13. 08:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

mondoshawan!

1. Nem válaszoltál a kérdésemre.

2. Nem érdekel az, hogy hiszel-e, vagy sem, mivel vannak akiknek nem hisznek, hanem tudnak. Mert a saját szemükkel látják!

Nyilván nem neked szólt a kérdésem:

-nem kértem, hogy téríts meg

-nem kértem, hogy érts meg engem

-nem kértem, hogy szólj be

3. Én nem bántottalak és nem is foglak csak azért, mert mást gondolsz...

4. Én megértem az álláspontod, de könyörgöm, kit érdekel!

5. Ha én egy kérdésre nem tudom a választ, egész egyszerűen nem válaszolok rá.

6. Ha engem egy kérdés nem érdekel, egész egyszerűen nem olvasom el, még a kommenteket sem.

7. Visszamenni, reklamálni végképp nem fogok a bunkó megnyilvánulásom miatt, ami csöppet sem volt hasznos, de még jó-szándékú sem.

8. A történelmi hozzá nem értésedet nem firtatom, mert eddig is túl sok időt pazaroltam már rád!

9. Őszintén irigyellek, hogy ennyire unatkozol...

Minden jót, de kérlek, maradj a saját világodban !

2011. szept. 14. 08:11
 12/12 A kérdező kommentje:

A hasznos válaszokat pedig nagyon köszönöm!

Ok! Valszeg rosszul fogalmaztam. Nem gondolom, hogy direkt rémiszt meg, csak nyilván rám-jött a rossz-baj...

Elkezdtem keresgélni, de semmit nem találok ebben a témában. Oké, hogy írjátok, hogy az érzelmekből táplálkozik (van miből, mert nagyon félek), de vajon hogyan? Az energiámra hajt? :)

Tényleg fontos lenne, ha legalább egy linket dobnátok, ahol utánaolvashatok, mert rengeteg kérdés kavarog bennem.

És a kételkedőkkel csak azért nem foglalkozom a továbbiakban sem, mert nyilván én is röhögnék a sztorin, ha nem én éltem volna át! Ezért jó ez az oldal, névtelenség... :)

2011. szept. 14. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!