Hogy válhatok vérfarkassá?
Figyelt kérdés
Mióta megláttam őket filmekbe nem tudom kiábrándulni belőlük. Elvégre csak van valami alapja ha minden kultúrában megtalálhatóak.2011. szept. 4. 22:11
22/25 anonim válasza:
Igen lehetséges, de csak elméleti síkon egyenlőre.
Olyan módon, hogy egy farkas, vagy valamilyen állat DNS-t összekombinálsz emberi DNS-el egy nagyon bonyolult rendszer alapján, amit még a tudósok nem tudtak megfejteni! Mivel az emberi test nagyon rejtelmes és sok titkot rejt (főleg az agy és a DNS-ek), ezért ez egy ideig még nem is fog bekövetkezni. Ha még is, akkor sem lenne épp törvényes.
23/25 anonim válasza:
Valahogy egy olyan testnedvével.
24/25 anonim válasza:
A Harry Potterben az illegálisan animágiát( állat alakjának felvételét) gyakrolót veszélyezti, hogy vérfarkas lesz.
25/25 anonim válasza:
utánna olvastam és a vérfarkasok régen a vademberekből és a sámánokból ered, mikor a sámánok a tűz körül táncoltak állat jelmezeket öltve és ők általában be vettek olyan tudat módosítókat vettekbe tehát mondhatjuk hogy beszívtak.
Úgy tudsz átalakulni vérfarkassá hogy megnyalod a hónajad.(Csak vicc volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!