Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Úgy érzem, hogy én nem ember...

Úgy érzem, hogy én nem ember vagyok. De mi lehetek?

Figyelt kérdés
Biztos vagyok benne h nem erről a bolygóról származok, de nem tudom mi lehetek. Különleges dolgok történnek velem, és úgy érzem, különleges vagyok (nem nagyképű értelemben, mert amúgy nagyon szerény is vagyok) De ez tényleg annyira furcsa. Szerintetek mi lehetek?
2011. aug. 28. 13:02
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim válasza:
Szia. Én egy gyermek orvos és egyben pszichológus is vagyok. Mikor nem dolgozom néha eljövök erre az oldalra és ilyesmi kérdéseknek a kérdezőjén segítek. Senki sem tudja, hogy vannak-e Földön kívüli lények még maga Einstein sem tudott erre a kérdésre választ adni. Kiskoromban én is nagyon babonás voltam. Kérlek, ha szertnéd, hogy valaki segítsen rajtad akkor kérlek mond meg, hogy hány éves vagy. Ha válaszolsz akkor előre is köszönöm!
2012. aug. 24. 16:33
 52/57 anonim válasza:
100%

mikor szabadultál a pszichiátriáról??

Amúgy szerintem óriás sivatagi teknős vagy.!

2013. márc. 9. 19:15
 53/57 anonim válasza:
Te egy Agyfaszleszopolemasapiens gyökérusz homogénikusz vaddisznócsipasz hibrid vagy a kulák bolygóról aki azért jött a földre hogy mókusokkal, tevékkel és majmokkal párosodjon és egyedeket nemzen a Reptoidok és fanyűvő vámpiroknak.....
2014. jún. 11. 18:15
 54/57 anonim válasza:
Túlzásba vitted a marihuánát!
2015. aug. 30. 14:44
 55/57 anonim ***** válasza:
Xd
2015. okt. 30. 21:35
 56/57 anonim válasza:
Tesó van az ilyen emberekre egy szó tuod mi az elmebeteg ilyen hülyeséget nem hallottam mèg az életemben
2016. aug. 16. 14:10
 57/57 anonim válasza:
Sok felhasználó leoltotta ezt a kérdezőt. Holott nem tudnak semmit a természetfölötti lényekről, ha azt is mondanák hogy igen, akkor is maximum a filmekből, amiknek nincs valóságalapja. Én se tudok erre a kérdésre ésszerű választ adni, de azért legalább nem oltom le.
2016. dec. 31. 15:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!