Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi volt ez? Racionális gondolk...

Mi volt ez? Racionális gondolkodású vagyok, mégsem tudom megmagyarázni.

Figyelt kérdés

Racionális gondolkodásom ellenére nagyon érdekel a téma. Nem hiszek ilyenekben, hogy szellemek vagy ilyesfajta dolgok. Tegnap este sétáltam hazafelé a buszmegállóból. Jövök az úton, majd a mellettem lévő leveleken ami a földön volt mintha valami elsuhanna. Hallottam ahogy töredeznek a levelek. Gondoltam valami kisebb állat nem is érdekelt különösebben. Elhagytam az utcát és a következő utcában ugyan ez a helyzet, csak egy bokorban hallottam ezt a zajt. Mintha valami szaladgálna benne, és mindig mellőlem jött. Mintha én értem volna hozzá igazából. Kicsit furcsának találtam de különösebben nem izgatott fel a téma idegileg. Bejöttem az udvarra. Családi házunk van közös udvarral 5 családi ház van egy udvarban, abból 1 üres. Jövök befelé (miénk az utolsó ház) és ahogy eljöttem a szomszédnak a kiskapuja mellett (átlátszó műanyag palából van egy kis ajtó szerűség) valami vagy valaki belevágott. Reggel találkoztam a szomszéddal és megkérdezte, hogy én ütöttem e meg a kaput. Mondtam hogy nem és nem tudom mi lehetett az. Szerintetek magyarázat?!

21/F

2011. aug. 28. 11:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
koboldok ;):D
2011. aug. 28. 15:01
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen igen erre gondoltam én is:D
2011. aug. 28. 17:38
 13/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a süni feldöntött valami kerti szerszámot.
2011. aug. 28. 20:14
 14/16 anonim ***** válasza:

Ez a rézfaszú bagoly volt, csak ez biztos olyan fajta,ami a kaput kopogtatja a rézfaszával az ablak helyett.

Itt van róla egy link, olvasd el a jellemzőit.

[link]

2011. aug. 29. 09:31
 15/16 A kérdező kommentje:
ez a sünis szerszámos ez tuti nem:) utolsó köszönöm. tuti ez lesz :D
2011. aug. 29. 20:42
 16/16 nda.cicush ***** válasza:
42%
Szerintem szellem és valamit akar tőled ezt sztem vedd komolyan !!!!!!!!!!
2011. szept. 2. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!