Mit tegyek most? Kinyílt a harmadik szemem. Becsukásra kéne tipp.
Mihhez kezdjek vele, nagyon durva, megismertem istent, látom a jövőt látomásokban, az aurát meg ilyeneket de lényegében a szellem és anyagi világ közötti kapcsolatot látom.
Időnkénk nagyon fárasztó és jó lenne becsukni is, de ha megpróbálom becsukni annál jobban kinyílik.
hogy sikerült kinyitni?
légyszi írj!
Persze, meditációval.
Meditálj pl időnként úgy, hogy alkalmazod a vonzás törvényét és próbáld minnél jobban érezni magadat.
Találd meg a neked tetsző vallást, nézz át minden vallást, nem kell feltétlenül kereszténynek lenned hogy kinyíljon. Kerüld a fekete sötét dolgokat, pl a fekete mágiát is meg minden démonnal kapcsolatos dolgot, tanulj erkölcsöt.
Olvass sokat mindenféle ezoterikus és okkult dolgokról, élj egészségesen, vonulj vissza a világtól, olvasgatással sétálással és amivel szereted tölteni az idődet. erre jó pl a nyári szünet. 1 idő múlva kinyílik, főleg ha sokat vagy egyedül és jön a kundalini forró ereje is késöbb...
tömören ennyi:D
ne csukd be!
ha mégis próbáld ezt:koppints2_szer rá és csettints!
nem tudom van e jogom leírni, hallottam, számomra hihető volt, de nem tudom működik-e.
Szóval:
Minél többet foglalkozni fizikai dolgokkal, fizikai munkával az élet fizikai oldalával. No meditáció & jóga. Van, akit a hús evés ránt vissza az anyagba jobban.
Bár sok ember számára ez irigylésre méltó állapot inkább...
Miért nem mész tovább inkább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!