Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit tegyek most? Kinyílt a...

Mit tegyek most? Kinyílt a harmadik szemem. Becsukásra kéne tipp.

Figyelt kérdés

Mihhez kezdjek vele, nagyon durva, megismertem istent, látom a jövőt látomásokban, az aurát meg ilyeneket de lényegében a szellem és anyagi világ közötti kapcsolatot látom.

Időnkénk nagyon fárasztó és jó lenne becsukni is, de ha megpróbálom becsukni annál jobban kinyílik.

2011. aug. 28. 00:45
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Ha elmész a pszichiátriára ott segítenek becsukni, ha tényleg ilyen látomásaid vannak az nem vicc, addig fordulj orvoshoz amíg nem késő.
2011. aug. 28. 12:30
 22/32 anonim ***** válasza:
Van egy ismerõsöm akinek nyitva volt a harmadik szeme neki magától elmúlt
2011. aug. 28. 12:50
 23/32 anonim ***** válasza:

hogy sikerült kinyitni?

légyszi írj!

2011. aug. 28. 14:49
 24/32 anonim ***** válasza:
Én inkább örülnék annak ha kinyílt volna a harmadik szemem. Add nekem a tiédet.
2011. aug. 28. 15:34
 25/32 anonim ***** válasza:
Ez így elég hihetetlenül hangzik... De ne félj, a kedves doktorbácsi/doktornéni majd segít.
2011. aug. 28. 22:27
 26/32 anonim ***** válasza:
szia meg mondod nekem hogy mit meditáltál olvastál róla én szívesen ki szerettném nyitni a 3 ik szemem. kérlek meg mondod?
2011. aug. 30. 21:40
 27/32 A kérdező kommentje:

Persze, meditációval.

Meditálj pl időnként úgy, hogy alkalmazod a vonzás törvényét és próbáld minnél jobban érezni magadat.

Találd meg a neked tetsző vallást, nézz át minden vallást, nem kell feltétlenül kereszténynek lenned hogy kinyíljon. Kerüld a fekete sötét dolgokat, pl a fekete mágiát is meg minden démonnal kapcsolatos dolgot, tanulj erkölcsöt.

Olvass sokat mindenféle ezoterikus és okkult dolgokról, élj egészségesen, vonulj vissza a világtól, olvasgatással sétálással és amivel szereted tölteni az idődet. erre jó pl a nyári szünet. 1 idő múlva kinyílik, főleg ha sokat vagy egyedül és jön a kundalini forró ereje is késöbb...

tömören ennyi:D

2011. aug. 31. 13:45
 28/32 anonim ***** válasza:
44%
Pucolj vöröshagymát. Én nem bírom úgy pucolni, hogy rendesen nyitva van a szemem...vagy majd a könnyfátyol elhomályosítja a dolgokat...
2011. szept. 13. 15:11
 29/32 anonim válasza:
44%

ne csukd be!

ha mégis próbáld ezt:koppints2_szer rá és csettints!

2011. szept. 14. 19:09
 30/32 anonim válasza:

nem tudom van e jogom leírni, hallottam, számomra hihető volt, de nem tudom működik-e.

Szóval:

Minél többet foglalkozni fizikai dolgokkal, fizikai munkával az élet fizikai oldalával. No meditáció & jóga. Van, akit a hús evés ránt vissza az anyagba jobban.

Bár sok ember számára ez irigylésre méltó állapot inkább...

Miért nem mész tovább inkább?

2012. máj. 27. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!