Mit tegyek most? Kinyílt a harmadik szemem. Becsukásra kéne tipp.
Mihhez kezdjek vele, nagyon durva, megismertem istent, látom a jövőt látomásokban, az aurát meg ilyeneket de lényegében a szellem és anyagi világ közötti kapcsolatot látom.
Időnkénk nagyon fárasztó és jó lenne becsukni is, de ha megpróbálom becsukni annál jobban kinyílik.
Most halt meg az egyik ismerősömnek a férje, ő egy nagy vallási vezető volt, gazdag, és a csajszival boldogan éltek, és megmondtam neki pár nappal azelött, persze nem hitte el, amikor megtörtént kiborult, soha többet nem akar engem látni, ez volt a legdurvább ami megtörtént.
Másiknak: igazad van, ez tényleg egy lezüllött hely, többet nem írok ilyen flessekről
Be lehet csukni könyedén !
Nem is értem, miért kérdezed ezt. Haliperidollal. Elmész szépen az elmeorvoshoz és elmeséled a látomásaidat és felírja neked.
Na úgy döntöttem még irok egy utolsót.
Most meditáltam rá és rájöttem hogy gázos a dolog.
Tényleg nem lehet becsukni, nincs mese meg kell tanulnom vele együtt élni, az alvásproblémákkal meg a vegetáriánus étrenddel. Ha nem beszélek róla senkinek, megmaradnak a haverjaim, a barátaim is, és hát ennek a képességnek nagyon sok elönye is van haha:D
jó éjszakát nektek
Hatalmas fake kérdés... A 3. szem Kundalini felemelkedése nélkül csak résnyire képes kinyílni, ami még egy szellem látását is csak éppenhogy lehetővé teszi.
Továbbá ha megismerted volna istent, onnantól már nem istennek hívnád mert tudod hogy mi ő valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!