Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Melyik természet feletti...

Melyik természet feletti lényt rendelnétek magatokhoz?

Figyelt kérdés
Lehet hogy kicsit buta kérdés de kíváncsi volnék és komolyan hogy ki milyen természetfeletti lényt rendelne magához ha meg tehetné és miért? Az idióták kíméljenek... köszi :D
2011. aug. 21. 20:55
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
én egy vámpírt :D nemtudom miért, de nagyon vonz az a világ ahol éjszaka mozognak,erősek és persze gyönyörűek :D
2011. aug. 24. 14:40
 32/47 anonim válasza:
Magát az ördögöt de csak ingyen.
2011. aug. 24. 18:19
 33/47 anonim ***** válasza:

vampirok gyönyörűek??? na, te is csak a twilight filmekig jutottal vampir-kultura teren.... nezd meg a priest c filmet es meglatod, h 1altalan nem szepek!

en green lantern-t rendelnem ide es elmennek vele repulni messzi messzi galaxisokba :)

2011. aug. 25. 01:17
 34/47 KMartin4 ***** válasza:

Bakker, a Green Lantern az a film címe!!!!! Úristen! XP

Én is valami sárkányt, de az jóval nagyobb lenne azoknál, amiket eddig itt megemlítettek.

2011. aug. 25. 11:29
 35/47 anonim ***** válasza:

Bakker, a Green Lantern az a film címe!!!!! Úristen! XP - igen, persze hogy a film cime, hiszen a filmben szereplo fohosrol szol, akit szinten green lanternek hivnak, polgari neven Hal Jordan.

Okoskam, te melyik filmet nezted???

2011. aug. 25. 18:10
 36/47 anonim ***** válasza:

"Én is valami sárkányt, de az jóval nagyobb lenne azoknál, amiket eddig itt megemlítettek."

Remélem azzal azért tisztába vagy, hogy nem nagyon szeretgetik az emberkéket.

2011. aug. 25. 18:20
 37/47 anonim ***** válasza:
Rágcsálnivalón kívül.
2011. aug. 25. 19:36
 38/47 KMartin4 ***** válasza:

Akkor most az emberke neve "Zöld Lámpás"? Az igen! XD És amúgy nem néztem még meg. Csak logikusan az ember nem azt gondolná, hogy Lámpás a manuskánk neve.

És miért gondolod Wyrm, hogy megtámadna? Ha azt vesszük, hogy ösztön, akkor csak akkor támad, ha veszélyben érzi magát. És az sem biztos, hogy ugyanolyanra gondolunk.

2011. aug. 26. 10:47
 39/47 anonim ***** válasza:

Igaz. Nem létezik, hogy ugyanarra gondoljunk sárkány címszó alatt. :)

Annyira azért nem ösztönlények, hogy ösztönből megtámadjanak, csak azt próbáltam leírni, hogy nincs semmi okuk másképp nézni egy emberre, mint egyszerűbb uzsonna.

2011. aug. 26. 14:30
 40/47 anonim válasza:
egy nagyon szép angyalt aki tudja teljesíteni minden kívánságomat
2011. aug. 31. 21:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!