Melyik természet feletti lényt rendelnétek magatokhoz?
vampirok gyönyörűek??? na, te is csak a twilight filmekig jutottal vampir-kultura teren.... nezd meg a priest c filmet es meglatod, h 1altalan nem szepek!
en green lantern-t rendelnem ide es elmennek vele repulni messzi messzi galaxisokba :)
Bakker, a Green Lantern az a film címe!!!!! Úristen! XP
Én is valami sárkányt, de az jóval nagyobb lenne azoknál, amiket eddig itt megemlítettek.
Bakker, a Green Lantern az a film címe!!!!! Úristen! XP - igen, persze hogy a film cime, hiszen a filmben szereplo fohosrol szol, akit szinten green lanternek hivnak, polgari neven Hal Jordan.
Okoskam, te melyik filmet nezted???
"Én is valami sárkányt, de az jóval nagyobb lenne azoknál, amiket eddig itt megemlítettek."
Remélem azzal azért tisztába vagy, hogy nem nagyon szeretgetik az emberkéket.
Akkor most az emberke neve "Zöld Lámpás"? Az igen! XD És amúgy nem néztem még meg. Csak logikusan az ember nem azt gondolná, hogy Lámpás a manuskánk neve.
És miért gondolod Wyrm, hogy megtámadna? Ha azt vesszük, hogy ösztön, akkor csak akkor támad, ha veszélyben érzi magát. És az sem biztos, hogy ugyanolyanra gondolunk.
Igaz. Nem létezik, hogy ugyanarra gondoljunk sárkány címszó alatt. :)
Annyira azért nem ösztönlények, hogy ösztönből megtámadjanak, csak azt próbáltam leírni, hogy nincs semmi okuk másképp nézni egy emberre, mint egyszerűbb uzsonna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!