Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Igaz ez? (kérdés túl rövid...

Igaz ez? (kérdés túl rövid magyarázat hosszú)

Figyelt kérdés
Olvastam a kérdéseket , és ott volt egy csomó olyan hogy a tükör a másvilág kapuja? nekem van tükröm a szobámban és félek hogy igaz-e ez? Légyszi normális válaszokat!!
2011. aug. 18. 16:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

A tükör azért van, hogy megláthasd magad és semmi köze semmiféle babonasághoz.

A másvilágnak nincs kapuja, ha egyszer el "kell mennie valakinek"-- akkor a lélek azonnal tudja merre kell mennie, mert többet tud erről, mint a nagyokos ember. A halál utáni létezés az a Földünk szívénél kezdődik. Oda indul minden lélek, mert ott van az isteni Fény amibe belépve, halhatatlanná válhat.

Tehát nézd magad nyugodtan a tükrödbe és legyél csinos-- de ne éges gyertyákat egy mert ártalmas a füst egy zárt térben, aztán épp elég sok lakás tűz van, és a gyertyának semmi köze semmiféle babonasághoz.

Gyertyát gyújtunk ünnepekkor és a halottak napjára na és ha a vihartól megszűnik az áramszolgáltatás c..c.cc.

2012. okt. 9. 21:11
 22/23 anonim ***** válasza:
Nekem is van tükör a szobámban. Ha kimondod 3x ,hogy blady mary (bocs ha rosszul írtam)meg fogsz nyugodni mert nem történik semmi. Amúgy a blady mary babona.
2015. jan. 8. 18:20
 23/23 anonim válasza:
azt hallottam akkor igaz ha a tükörnek van fakerete ami teljesen ép. ha nem szeretnéd levenni a tükröt a szobából akkor rajzolj rá valamit. (ha nincs fakeret felesleges) és ne nézz hirtelen bele mert ha este fáradt vagy akkor hirtelen láthatsz benne valami olyasmit ami nincs ott. és hidd el ez elég ijesztő.
2015. aug. 1. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!