Hogyan kell szellemet idézni?
Figyelt kérdés
Nemsokára egy olyan házban töltök el pár napot, ahol sokan meghaltak. A kérdésem az lenne, hogy hogyan idézzek szellemet? Nem mondom, hogy hiszek bennük, de ki akarom próbálni, hogy rájöjjek mi az igaz2011. aug. 14. 20:13
21/33 anonim válasza:
A veszélyt ki lehet kerülni :9 ha teszel az A3-as papírra egy használatlan ezüstpénzt, akkor rossz szellem nem bánthat téged :) Különben ha valakiben több az energia , tud egyedül is idézni , de egy olyan helyen ahol páran meghaltak nem ajánlatos :)
22/33 anonim válasza:
szerintem inkább ne próbáld ki!! nem lehet tudni mi sülhet ki belőle!! ugyhogy semmi esetre ne próbálj szellemet idézni!!!!!!
23/33 anonim válasza:
Miért ne????? Nincs abban semmi veszélyes , ha nem pénteken vagy éjfél után próbálod meg....
24/33 anonim válasza:
Necromacer,honnan tudod?NEM SZABAD SZELLEMET IDÉZNI!
25/33 anonim válasza:
egyszerűen válaszolok neked nem kell hozzá más
1: viszel egy olyan betűstáblát mint amilyen a filmekben van :D
2: fordítva mormoljátok a "mi atyánkot"
3: csináltok egy nagy csillagot és mormoltok egy imát.
26/33 anonim válasza:
én idéztem már..tatám anyukáját ..abban a házban ahol meghalt... gyertyát gyújtottunk ..odatettünk egy képet róla és mondtuk hogy hívjuk adjon valami jelet ..és a gyertya elaludt ..aztán felgyulladt nagyon ijesztő volt .. hugommal kirohantunk ..persze tata nem hitte el ..
27/33 anonim válasza:
kell egy A3-as papír amin rajta van az ABC meg az hogy igen , nem , megérkeztem , elbúcsúzom . Kell egy kis pohár amit fordítva rátesztek a papírra :) Ráteszitek a domináns kezeteken lévő mutató ujjatokat és hívjátok a szellemeke , pl: Gyertek szellemek kik ebben a házban vagytok , beszélgessetek velünk kérlek ... stb de mindent meg kell köszönni és soha nem szabat illetlennek lenni :) ennyi :)
28/33 anonim válasza:
na figyelj, ha csináltok is akkor legyen nálatok tiszta, hideg acél (tőr, kés), mert azzal meg lehet sebezni a szellemet, és meg lehet félemlíteni hogyha ellenséges, és legalább 2 órán át, isméltem 2 ÓRÁN ÁT fennt kell tartani vele a kapcsolatot hogy békében visszatérjen, ahonnan jött, de ez tényleg nagyon komoly, inkább hagyd szerintem...
30/33 anonim válasza:
kitalálom: megpróbáltad és semmi.... ki hitte volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!