Hogyan kell szellemet idézni?
Szerintem nem. Azok mondják hogy ne tedd Akik nem akarják hogy bárkinek baja essen ilyen hülyeségek miatt!!! De végülis te tudodd. Én már leírtam párszor (hasonló lágyagyu kérdésekre) 2 lehetőség van 1.: Nem történik semmi és azt mondod nem is léteznek szellemek.
2.:Többet nem is mertek a ház közelébe menni vagy egyeltalán nem lesztek rá fizikailag képesek.( ti is ahoz a sok ott meghalt emberek közé fogtok tartoznai...) Te döntésed.
DE hamár semmiképse tudunk lebezszélni téged azért egy tanács: Attól még hogy halott nem biztos hogy okos!!!
Két fél kell hozzá: egy médium és egy aki a kérdező.
Egy aszlathoz - lehetőleg kerek legyen- kell ülni, egy papírlapot kell az asztalra helyezni rajta az ABC betűivel, majd a papirra egy lefordított poharat helyezni.
A médium ráhelyezi a kezét,ráhangolódik a szellemre és kérdez tőle. A pohár és a betűk segítségével fog a szellem válaszolni!
HA van 1 megfelelő médium akkor semmi gond nem lesz... én már idéztem így de nem 1 mezei médium volt ha kell neki az elérhetősége én szívesen megadom , de persze nem 10 ezer ft...
Ide fölösleges ilyen kérdésekkel gyere: sokan azt mondják, hogy ne hidd el az ilyet, a többiek pedig mind szakértő médiumok, akik behatóan ismerik a szellemvilágot, és ők azt fogják mondani, hogy buta vagy, és veszélyes.
Keresgélj Google-ben, az nem fogja megkérdőjelezni a hited és nem is egy spiritiszta, hozzáértő ezoterista, aki be van tojva a szellemektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!