Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan kell szellemet idézni?

Hogyan kell szellemet idézni?

Figyelt kérdés
Nemsokára egy olyan házban töltök el pár napot, ahol sokan meghaltak. A kérdésem az lenne, hogy hogyan idézzek szellemet? Nem mondom, hogy hiszek bennük, de ki akarom próbálni, hogy rájöjjek mi az igaz
2011. aug. 14. 20:13
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
42%
Úgy jön ide, hogy érett felnőtt emberek már nem szórakoznak ilyenekkel. Vagy azért, mert nem hisznek a szellemekben, vagy rájöttek már, hogy valamiért mindenkinek csak rossz történetei vannak a szellemidézésekről, esetleg már kinőttek abból, hogy ilyen hülyeségeket tartsanak szórakoztatónak.
2011. aug. 14. 20:43
 12/33 anonim válasza:
45%
Hűha, közületek nagyon sokaknak lehetett már baja szellemekkel...:)
2011. aug. 14. 20:45
 13/33 A kérdező kommentje:
Hát én kicsit félek tőlük, úgyhogy lenne esélyem :) Amúgy ha látom és már fél lábbal a sírban vagyok, akkor akik már láttak, azok utána mind meg is haltak? Akkor miért van ennyi szemtanú életben? :) De annyira se lehet, hogy mondjuk megmozdítson valamit, vagy hasonló? Nem akarom feltétlenül látni őket. Fogadjunk hogy akik írják, hogy ne tegyem, mind lányok :)
2011. aug. 14. 21:05
 14/33 Zimu ***** válasza:

Szerintem nem. Azok mondják hogy ne tedd Akik nem akarják hogy bárkinek baja essen ilyen hülyeségek miatt!!! De végülis te tudodd. Én már leírtam párszor (hasonló lágyagyu kérdésekre) 2 lehetőség van 1.: Nem történik semmi és azt mondod nem is léteznek szellemek.

2.:Többet nem is mertek a ház közelébe menni vagy egyeltalán nem lesztek rá fizikailag képesek.( ti is ahoz a sok ott meghalt emberek közé fogtok tartoznai...) Te döntésed.

DE hamár semmiképse tudunk lebezszélni téged azért egy tanács: Attól még hogy halott nem biztos hogy okos!!!

2011. aug. 14. 21:13
 15/33 anonim ***** válasza:
42%

Két fél kell hozzá: egy médium és egy aki a kérdező.

Egy aszlathoz - lehetőleg kerek legyen- kell ülni, egy papírlapot kell az asztalra helyezni rajta az ABC betűivel, majd a papirra egy lefordított poharat helyezni.

A médium ráhelyezi a kezét,ráhangolódik a szellemre és kérdez tőle. A pohár és a betűk segítségével fog a szellem válaszolni!

HA van 1 megfelelő médium akkor semmi gond nem lesz... én már idéztem így de nem 1 mezei médium volt ha kell neki az elérhetősége én szívesen megadom , de persze nem 10 ezer ft...

2011. aug. 14. 21:15
 16/33 Killgun ***** válasza:
No koment...Sok bajod lehet,ha megőrülsz,de minden szemtanú él,aki nem erős szellemeet idézett,szal óvatosan,de am nem igazán lesz bajod,ha csakegy kicsit is értesz hozzá,és nem félsz...
2011. aug. 14. 21:25
 17/33 anonim ***** válasza:
Sehogyan sem kell, ha kedves az életed! :)
2011. aug. 14. 21:35
 18/33 anonim ***** válasza:
8%

Ide fölösleges ilyen kérdésekkel gyere: sokan azt mondják, hogy ne hidd el az ilyet, a többiek pedig mind szakértő médiumok, akik behatóan ismerik a szellemvilágot, és ők azt fogják mondani, hogy buta vagy, és veszélyes.

Keresgélj Google-ben, az nem fogja megkérdőjelezni a hited és nem is egy spiritiszta, hozzáértő ezoterista, aki be van tojva a szellemektől.

2011. aug. 14. 21:42
 19/33 A kérdező kommentje:
Utolsó, ebben igazad van, sokszor tényleg érdemesebb a google-t használni, meg amúgy legtöbb esetben az is szoktam. Csak néha olyan jó ilyenekről elbeszélgetni emberekkel :)
2011. aug. 14. 21:51
 20/33 anonim ***** válasza:
NE idézz.Lehet,hogy megbánod.NEM szabad ilyenekkel játszadozni.
2011. aug. 14. 23:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!