Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez szellem lehetett?

Ez szellem lehetett?

Figyelt kérdés
Csütörtök óta én és a testvérem nagyon furcsa dolgokat észlelünk. A testvérem kint volt este a mosdóba és már mindenki aludt rajta kívűl és hallotta, hogy valaki felkapcsolta a villanyt (biztosan nem képzelődött mert kattant a villanykapcsoló) és tegnapról mára virradó éjszakán mindketten halott nagyszüleinkről álmodtunk. Már ekkor nagyon megijedtünk mikor ezt elmeséltük egymásnak. Reggel pedig észrevettem, hogy egy kép lent hevert a földön ami a szekrényemen volt már több napja.Most meg olyan érzésem van mintha szellők fújnának engem és hátranézek a függöny meg nem mozog. Légyszives értelmes válaszokat írjatok, mert nagyon megijedtünk! Eddig mi sem hittünk a szellemvilágban, de ezek furcsa dolgok nagyon megfélemlítenek! Kérlek segítsetek!! Köszönöm.
2011. aug. 13. 14:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ha ez igaz akkor lehet szellem(ek) méghozzá lehet h üzenni akarnak vmit a nagyszüleitek tehát nyílván segítséget nyújtani v vmit nem intéztek el.Ezt lehet az álomból kéne kikövetkeztetni nem hiszem h bántanának sőt...Mert ez durva h mindketten róluk álmodtatok.
2011. aug. 16. 20:04
 22/23 anonim ***** válasza:
Ha valamit éreztek segitségre van szükségetek. Nekem anno egy táltos csaj segített, és azóta már segített pár ismerősömön. Valami ilyen irányba menjetek. Táltos, fehér boszorkány, angyalkkal dolgozó emberek stb. Ők tudnak segíteni nektek.
2011. aug. 17. 12:59
 23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
2011. aug. 19. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!