Mindig amikor kb fél 12 körül kimegyek a teraszra mindig látok olyan valamit ami hasonlít a csillagra. de naracssárgásabb,nagyobb is.. Mindig ugyanott van. Van mikor elhalványodik,vagy eltűnik.. Utána előjön újra..
én ugyan ilyet láttam most... ugyan ebben az időpontban... de az mozgott, olyan gyorsasággal mint egy repülő... és egymás után 5 ment el...fogalmam sincs hogy mik lehettek.
2011. aug. 14. 01:05
54/62 anonim válasza:
Kérdező nem gondolod hogy talán egy bolygó vagy egy csillag ragyog olyan fényesen.?
2011. aug. 14. 11:23
55/62 anonim válasza:
és kb repülő gyorsasággal mozog?!
nem hinném:D
2011. aug. 14. 15:36
56/62 anonim válasza:
Na én vagyok az aki multkor oylan sokat írt!
Ami olyan gyorsasággal megy mint egy repülő, és olyan fényes mint egy csillag az repülő, csak reflektorral megy.
A szárnyak belébőíveinél van, a törzstől 1,2-2m távolságba, ritkán szokták használni, de nemtudom mire.
2011. aug. 14. 21:24
57/62 anonim válasza:
Illetve le fel szállásnál persze hogy használják, de a levegőben is szokták, azok azok a csillagok amik repülőgép gyorsasággal mennek :D
2011. aug. 14. 21:25
58/62 anonim válasza:
de 5 egymás után?! ugyan abba az irányba?! és tök közel egymáshoz?! egyébként meg ha az tényleg a reflektor lett volna akkor nem láttuk volna a villogást is?!
2011. aug. 16. 13:00
59/62 anonim válasza:
Légifolyosón simán mehet 5 egymás után klömböző magasságabn :D A reflektor nem villog, folyamatosan világít, és ez az ereős fény elnyomja a villogást :D olyankor a villogás csak oldalról látható :D
a reflektor fénye kb 2000-2500 wattos- míg azoké a villogóké kb 750-900 watt :D
2011. aug. 16. 13:32
60/62 Dollars válasza:
Nem olvastam végig mindent,de a TV-ben is bemondták,hogy most aug.-szept. hónapban nagyon közel lesz a Mars a bolygónkhoz.Nézz utána neten! Az Ufo-nak elipszis pályája van,ha látsz körülötte olyat és netán több is van belőle,és V alakban állnak,akkor gyanus,mert én ilyet láttam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!