Mi lehet az az égen? :OO
Mindig amikor kb fél 12 körül kimegyek a teraszra mindig látok olyan valamit ami hasonlít a csillagra. de naracssárgásabb,nagyobb is.. Mindig ugyanott van. Van mikor elhalványodik,vagy eltűnik.. Utána előjön újra..
Láttam már máshol is az égen...
szüleimnek mondtam már.. nem hisznek nekem..
talán UFO?
de ezt a valamit máshol is láttam már.
akkor 2 van belőle? XD
Na akkor :D jó"beszélgetés" volt:D Ha máskor is látsz ufo-t írd ki :d Na minden jót :D jóccakát :D
JA ÉS AZ ESÉLY TERMÉSZETESEN FÖNÁL HOGY UFO :d csak annak 100,000,000,000,000 az 1-hez az esélye vagy több! Én csak azokat mondtam mik azok amik valószinűbbek mindjuk 200:1-hez :D
Egyébként milyen filmeket szoktál nézni?:D
Nem ma nézted meg a FÜGGETLENSÉG NAPJÁT véletlenül?:D xd
Kedves kérdező!
Én is Heves megyében lakom!
A ez komoly írj ide:
vikiki2001@citromail.hu
Androidos teló -> Google Sky Map -> GPS Be -> tartsd oda a fény elé, megmondja csillag-e, és hogy melyik.
Én is nemrég láttam egy mintha villódzó, mintha mozgó cuccot, aztán kipróbáltam ezt, és kiderült, hogy az csak az Arcturus, a nappali égbolt 3. (vagy 4?) legfényesebb csillaga. A villódzás a légköri zavarok miatt van, mozogni pedig nem mozog, csak a tiszta égbolton nincs mihez viszonyítani, azért tűnik mozgónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!