És téged vonzana is egy ilyen nő? A hátsó tőgyek nekem általában elég visszataszítóak :D
2011. aug. 9. 21:31
12/28 anonim válasza:
Kék-fekete-fehér csíkos tigrist. De nem is igazán tigrist, hanem a párduc, és a tigris keverékét, vagy valami hasonlót hozzájuk - szóval új lényt -, csak nagymacska-féle legyen, az a lényeg. :D
Meg az emberek kis részéből csinálnék egy más fajt, ami nem jár, hanem suhan, a szemszíne és a hajszíne teljesen eltérhetne a megszokottaktól, mágiával bírna, és hasonlók. :)
2011. aug. 9. 21:33
13/28 bix válasza:
jajmár maradi vagy. a hátára génkezeltetnék egy sörtartó hűtőt is, ha hátulról kapja az ívet férjen fel egy sör és ne melegedjen meg, kaphatna még egy laptoptartót, egy egéralátétet és egy hamutálcát is... a legvonzóbb hogy nem lenne anyósom...
most boldog vagy? teljesen belelkesedtem... asszem megyek vissza a laborba, fszom a rákgyógyításba csináljuk meg
Minisárkány (kutya méretű.. Ha tudom kezelni akkor mehet a nagy is :D), tesztrál, ha valahogy sikerülne akkor lidércmén, és cerberus (de a nagyobbik fajtából persze.. Mondjuk mint egy ló vagy nemtudom.. :D), Meg mondjuk a saját regényemben amilyen lények vannak, őket is szívesen látnám élőben. :P Nem sorolom fel őket, mert van vagy húsz-huszonöt. :D
2011. aug. 11. 01:32
19/28 RaksashaGirl válasza:
A vérfarkast kihagytam. :D Tehát egy naaaagy fekete vagy valamilyen sötét(barna, szürke, akár kék is) színű farkas, izmosabb testtel, tud beszélni és kék vagy vörös a szeme. :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!