Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valami infót tudtok a sárkányo...

Valami infót tudtok a sárkányokról?

Figyelt kérdés

Kiskorom óta sárkány-megszállott vagyok (talán túl sok volt az esti mese, na mindegy). Hiszek benne, hogy léteznek/léteztek, és minél többet meg szeretnék tudni róluk.

Ha van valami könyv, film, ami erről szól, azt szívesen megveszem, megnézem. :)

Köszönöm szépen.

2011. aug. 9. 10:33
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

heló kedves kérdező!

először nézd meg milyen a világ hogy a te kérdésedre sokkal több értelmes válasz érkezett nem úgy mint a vámpírosokra.

Ez volt az OFF (milyen megmosolyogni való dolog, mi?)

reptiliánok: nézz utána elég hiszékeny vagyok, de keresztény nem. az butaság. szerintem reptik vannak, ahogy idegenek is, innen van a sárkány is az embereket régen olyan idegenek is meglátogathatták, akik úgy néztek ki mint a sárkányok. vagyis mindennek van alapja. még a vérfarkasoknak vámpíroknak úfoknak kereszténységnek szellemeknek. kutass a guglin BIZTOSan találsz majd valamit. remélem segítettem;)

2011. aug. 11. 21:53
 22/32 anonim ***** válasza:
Nandras én téged addig kínoználak, amíg be nem ismernéd könnyes szemekkel, hogy Tom Benko az apád.
2011. aug. 12. 02:32
 23/32 anonim ***** válasza:

Valaki megkérdezte miért nem jönnek elő,a válaszom egy kérdés:

Szerinted a bábmester aki a madzagok másik végén van miért nem jön elő előadás közben?Mert azzal megtörné az előadást,nem tudná már elhitetni a gyerekekeknek,hogy az a báb él.Nemtudná elhitetni,hogy nincs is bábmester,aki mozgatja a szálakat.

2011. aug. 12. 02:59
 24/32 anonim ***** válasza:
Most ezt hiába mondod nekik. Akit már alapból sz*rnak neveltek fel, az nem fog két sortól sírva fakadni.
2011. aug. 12. 15:21
 25/32 anonim válasza:

szia! én is hiszek a sárkányokba! nem olvastam el az összes kommentet ezért ha már írták akkor bocsi.

van egy film aminek kb ennyi a története: a sárkányok a dinókkal éltek egy időben amikor ugye jött az a hatalmas meteorit ami kiirtotta a dinókat. a sárkányok nem pusztultak ki mert a vizekbe menekültek. az víz alatt töltött idő arra kényszerítette őket hogy tovább fejlődjenek. így hatalmas szárnyaik elcsökevényesedtek úszókká. így olyanok voltak mint a nagy gyíkok úszokkal. végül újra kimerészkedtek a partra. erre a bízonyíték hogy ázsiában (főleg kína, japán) rengetek a sárkányos logó és kép, amiket ránézésre nagyon kicsi a szárnyuk és hosszúak mint a gyíkok. valószínüleg ott úsztak elöször partvidékre..... a film címe: sárkányok birodalma 1. ajánlom!

2011. aug. 12. 15:30
 26/32 anonim ***** válasza:

Ragnarok!

Ezt nem teljesen értem. Tehát összefoglalva van egy civilizáció alattunk(gyíkemberek), ennek a civilizációnak a vezetői a sárkányok. És ennek a civilizációnak hatása van a mi életünkre? Tehát ha ők a bábmesterek, akkor a világ vezetői mondhatók a báboknak? Akkor ők tehetnek a háborúkról? Ellenségesek? Tudnak kommunikálni? Esetleg néhány kiválasztott emberrel kapcsolatba is lépnek?

2011. aug. 12. 15:59
 27/32 anonim ***** válasza:

ma 15:30

Sosem menekültek a vízbe. Spontán túlélték. Ők a föld igazi őrzői.

2011. aug. 12. 18:04
 28/32 anonim ***** válasza:
azt hogy csak a mesében léteznek
2011. aug. 24. 20:14
 29/32 anonim ***** válasza:

ha jól emlékszem, akkor 1969- ben a vatikán sárkányölő szent györgyöt "megfosztotta" a szent jelzőtől azzal az indokkal, hogy nincsenek sárkányok...

tudom, hogy ez nem éppen tudományos érv, de azért a sárkányhívők egy kicsit elgondolkodhatnak azon, hogy a vatikán nem túl gyakran fosztja meg a szenteket a "rangjuktól", valamint azon is, hogy ugyanez a vatikán gond nélkül elhiszi és hirdeti a különböző szentek csodatételeit.

ha a sárkány már náluk is kiverte a biztosítékot, akkor az, azért már jelent valamit :)

2011. aug. 25. 00:26
 30/32 anonim ***** válasza:
45%
Csak annyit jelent, hogy a vatikán is uralma végéhez ér... hamarosan.
2011. szept. 2. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!