Valami infót tudtok a sárkányokról?
Kiskorom óta sárkány-megszállott vagyok (talán túl sok volt az esti mese, na mindegy). Hiszek benne, hogy léteznek/léteztek, és minél többet meg szeretnék tudni róluk.
Ha van valami könyv, film, ami erről szól, azt szívesen megveszem, megnézem. :)
Köszönöm szépen.
heló kedves kérdező!
először nézd meg milyen a világ hogy a te kérdésedre sokkal több értelmes válasz érkezett nem úgy mint a vámpírosokra.
Ez volt az OFF (milyen megmosolyogni való dolog, mi?)
reptiliánok: nézz utána elég hiszékeny vagyok, de keresztény nem. az butaság. szerintem reptik vannak, ahogy idegenek is, innen van a sárkány is az embereket régen olyan idegenek is meglátogathatták, akik úgy néztek ki mint a sárkányok. vagyis mindennek van alapja. még a vérfarkasoknak vámpíroknak úfoknak kereszténységnek szellemeknek. kutass a guglin BIZTOSan találsz majd valamit. remélem segítettem;)
Valaki megkérdezte miért nem jönnek elő,a válaszom egy kérdés:
Szerinted a bábmester aki a madzagok másik végén van miért nem jön elő előadás közben?Mert azzal megtörné az előadást,nem tudná már elhitetni a gyerekekeknek,hogy az a báb él.Nemtudná elhitetni,hogy nincs is bábmester,aki mozgatja a szálakat.
szia! én is hiszek a sárkányokba! nem olvastam el az összes kommentet ezért ha már írták akkor bocsi.
van egy film aminek kb ennyi a története: a sárkányok a dinókkal éltek egy időben amikor ugye jött az a hatalmas meteorit ami kiirtotta a dinókat. a sárkányok nem pusztultak ki mert a vizekbe menekültek. az víz alatt töltött idő arra kényszerítette őket hogy tovább fejlődjenek. így hatalmas szárnyaik elcsökevényesedtek úszókká. így olyanok voltak mint a nagy gyíkok úszokkal. végül újra kimerészkedtek a partra. erre a bízonyíték hogy ázsiában (főleg kína, japán) rengetek a sárkányos logó és kép, amiket ránézésre nagyon kicsi a szárnyuk és hosszúak mint a gyíkok. valószínüleg ott úsztak elöször partvidékre..... a film címe: sárkányok birodalma 1. ajánlom!
Ragnarok!
Ezt nem teljesen értem. Tehát összefoglalva van egy civilizáció alattunk(gyíkemberek), ennek a civilizációnak a vezetői a sárkányok. És ennek a civilizációnak hatása van a mi életünkre? Tehát ha ők a bábmesterek, akkor a világ vezetői mondhatók a báboknak? Akkor ők tehetnek a háborúkról? Ellenségesek? Tudnak kommunikálni? Esetleg néhány kiválasztott emberrel kapcsolatba is lépnek?
ma 15:30
Sosem menekültek a vízbe. Spontán túlélték. Ők a föld igazi őrzői.
ha jól emlékszem, akkor 1969- ben a vatikán sárkányölő szent györgyöt "megfosztotta" a szent jelzőtől azzal az indokkal, hogy nincsenek sárkányok...
tudom, hogy ez nem éppen tudományos érv, de azért a sárkányhívők egy kicsit elgondolkodhatnak azon, hogy a vatikán nem túl gyakran fosztja meg a szenteket a "rangjuktól", valamint azon is, hogy ugyanez a vatikán gond nélkül elhiszi és hirdeti a különböző szentek csodatételeit.
ha a sárkány már náluk is kiverte a biztosítékot, akkor az, azért már jelent valamit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!