Elfekről, mit tudtok?
Figyelt kérdés
Szerintetek ha találkoznék egy vérelf varázslóval megkegyelmezne nekem vagy gondolkodás nékül kivégezne egy tűzcsapással vagy lenne esélyem a túlélésre?
Nagyon fontos mert azt jósolták valószínűleg találkozok eggyel a közeljövőben.
2011. júl. 28. 12:19
1/11 anonim válasza:
Túl sokat WoWozol vagy S&F ezel vagy ráktuggya.
2/11 anonim válasza:
Van egy ősi erdejük :D
3/11 anonim válasza:
a "vérelf varázsló" az egy fantasy alak, nem mitológiai, úgyhogy szinte még elméleti esélye sincs annak hogy találkozz ilyennel, de ezt nagyon jól tudod, csak trollkodsz, elég szarul.
4/11 anonim válasza:
Állj fel a WOW elől és akkor megkegyelmez. Ha tovább játszol, akkor csak egy lvl 80-as Paladinnal tudsz győzni.
A jósokat is Paladinnal lehet jó útra téríteni.
5/11 anonim válasza:
Ja, lenne, csak felkéne magad tolnod T12-re.
6/11 anonim válasza:
ELFelejtettem mindent amit tudtam róluk... Az orkok kényszerítettek.
7/11 anonim válasza:
ne izgulj a 3 LOTR rendezői változat folyamatos végig nézése után az utcán én is csak trollokat elfeket enteket meg hobbitokat láttam.
8/11 anonim válasza:
Ez különös. Én enteket és hobbitokat itt nem látok, csak trollokat.
9/11 anonim válasza:
Szerintem friss parasztkenyérnek használna téged a Napkútban való tunkoláshoz.
10/11 anonim válasza:
Hát az elfekről én nem sokat de a MILF-ekről tudok mondani pár dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!