Lehet hogy szellemek vannak a fürdőszobámba?
Vannak, méghozzá többen!!!!
Vakolattal táplálkoznak!!!!
Minden sorom egyfor m a!!!!
Én is szellem vagyok ja!!!!
Miért kell viccelődni egy nagyon fontos kérdésen? Igenis vannak a fürdőszobában szellemek! Ezek tudományos besorolásuk: fürdőszobai szellemek. A szobai szellemeket szobai szellemeknek hívják.
Igazolom, hogy léteznek a kérdező által feltett szellemek! Ha belépek a fürdőszobámba, akkor rögtön hullik a vakolat és csámcsogást hallok. Ha kilépek a fürdőszobából, ismét csak az előbb leírt jelenséget tapasztalom, aminek a magyarázata az, hogy akármelyik ajtón megyek ki a fürdőszobából (két ajtó is van), ismét csak a fürdőszobában vagyok. A lakásom csak fürdőszobából áll, sőt, ha kilépek a folyósóra ismét egy fürdőszobában találom magam, csámcsogó szellemekkel, de a liftbe lépve szintén ezt látom és hallom. Az utcára kiérve szabadulok meg ettől a látványtól, de ott az utcai szellemekkel találkozom, akik az autók gumikerekeit eszik.
Tehát vannak szellemek!
Szellemileg szegény vagy, ha ilyen marhaságokat elhiszel, és még terjeszted is.
Kedves kérdező!
Ha lehullik a vakolat a falról és te nem találod meg, az csak azt jelenti, hogy leesésekor az erőhatás következtében több részre törött, és a fürdőszobabszekrény alá csúszott, vagy te ráléptél. Bár most, hogy így mondod , lehet hogy te etted meg, és a fürdőszobai szellemedre fogtad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!