Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehet hogy szellemek vannak a...

Lehet hogy szellemek vannak a fürdőszobámba?

Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 08:55
1 2 3
 11/21 F.B.I. válasza:
Anyukád nem tanított meg arra, hogy ne hagyd nyitva az ajtót!, áhhh.....öreg hiba
2011. aug. 13. 15:03
 12/21 anonim válasza:
100%
Nálunk valaki a wc-ben mindig mellépisált, de persze mindenki letagadta. Lehet, hogy valójában szellem volt? :)
2011. aug. 15. 10:52
 13/21 anonim válasza:
100%

Vannak, méghozzá többen!!!!

Vakolattal táplálkoznak!!!!

Minden sorom egyfor m a!!!!

Én is szellem vagyok ja!!!!

2011. aug. 16. 12:19
 14/21 anonim ***** válasza:

Miért kell viccelődni egy nagyon fontos kérdésen? Igenis vannak a fürdőszobában szellemek! Ezek tudományos besorolásuk: fürdőszobai szellemek. A szobai szellemeket szobai szellemeknek hívják.

Igazolom, hogy léteznek a kérdező által feltett szellemek! Ha belépek a fürdőszobámba, akkor rögtön hullik a vakolat és csámcsogást hallok. Ha kilépek a fürdőszobából, ismét csak az előbb leírt jelenséget tapasztalom, aminek a magyarázata az, hogy akármelyik ajtón megyek ki a fürdőszobából (két ajtó is van), ismét csak a fürdőszobában vagyok. A lakásom csak fürdőszobából áll, sőt, ha kilépek a folyósóra ismét egy fürdőszobában találom magam, csámcsogó szellemekkel, de a liftbe lépve szintén ezt látom és hallom. Az utcára kiérve szabadulok meg ettől a látványtól, de ott az utcai szellemekkel találkozom, akik az autók gumikerekeit eszik.

Tehát vannak szellemek!

Szellemileg szegény vagy, ha ilyen marhaságokat elhiszel, és még terjeszted is.

2011. aug. 16. 14:25
 15/21 anonim válasza:
Szerintem apád anyád b@szik amikor fekszel és azt hallod XD
2011. aug. 17. 09:26
 16/21 anonim válasza:
Igen is vannak szellemek szerintem!A minap elment az egyik ismerősünk egy szellemgyógyászhoz és kiderült,hogy rossz indulatú szellemek telepedtek rá,még ott, ahová született/elég régen/sajnos állandóan voltak problémái, nem evett, kb .40 kg. volt, semmiféle gyógyszer nem használt neki, azóta amióta elmentek erre a kezelésre teljesen megváltozott, hízott és remek a hangulata!De ez már nem is most történt! Egyébként ajánlom azt a filmet, aminek a cime: Az elátkozott ház!
2011. aug. 17. 16:33
 17/21 Bogi01 válasza:
Tudjátok, ez röhejes egy téma! Marha vicces, ahogy erről irogattok.Érdemes nézni.Már csak a popcorn hiányzik.A földön fetrengek a röhögéstél!
2011. aug. 18. 15:03
 18/21 Ádika001 válasza:
Én egyszer láttam egyet... Kinyitottam az ajtót sötét volt és valami kezdett felém jönni én megijedtem és üvöltöttem. Mire a párom aki hálóingben volt közölte hogy gratulál mert most üldöztem el az egeret amit meg akart fogni már két napja... :DDD
2011. aug. 19. 11:08
 19/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ha lehullik a vakolat a falról és te nem találod meg, az csak azt jelenti, hogy leesésekor az erőhatás következtében több részre törött, és a fürdőszobabszekrény alá csúszott, vagy te ráléptél. Bár most, hogy így mondod , lehet hogy te etted meg, és a fürdőszobai szellemedre fogtad!

2011. aug. 20. 10:26
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:D Igazán jókat nevettem! xĐĐĐ
2011. aug. 24. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!