Most ezt mire véljem? /szkeptikusok kíméljenek/
16:44,mindkettö!
szerintem semmi keresnivalótok ebben a témában.Van aki hisz az ilyenekben,valaki nem -.-"
nézd a szekrények és áltlban a fa tulajdonsága hogy állandóan a lakásban lévő párának megfelelő víz van bennük. ha csökken a pára szintje, a szekrény zsugorodik, míg ha nő, akkor duzzad. Ez az egyes részekben akár eltérő is lehet.
lehet hanyag asztalosmunka, vagy későbbi rásegítés miatt:)
17:53 -asnak
Kedves válaszoló!
Istenben is nagyon sokan hisznek és az ő létezését sem bizonyították. És attól még h te nem látod a szellemeket még létezhetnek! -.-"
Én még a büdös életben nem láttam szemtől-szembe a páriszi Eiffel-tornyot, csak képen. Mi van, ha odahamisították, és nincs is? Ugyan már...
Az emberek akkor elleneznek így vmit, hogyha tudnák, hogy létezik, nagyon félnének tőle. Vagy mert már eleve a gondolat is túl ijesztő. Miért kell lekorlátolni a gondolkozást csak a fizika törvényeire? Vagy a kémiájéra? Legyetek már kicsit nyíltabbak!
Igen, való igaz, van esélye annak, hogy recseg a fa a hőtágulás miatt, és az is lehet, hogy rosszul csuktad be az ajtót és kinyílt.
De az is lehet, hogy nem. Ez a későbbiekben derül ki. Ha majd a szemed láttára zállnak a tányérok, akkor Isten se bizonyítja be, hogy a gravitáció hirtelen megszűnése okozta :P Tehát lehetett szellem is. :) De ne félj tőle! ;)
Azért butítunk le mindent fizikai törvényekre, mert ha valaki nem ismeri őket akkor egyből mindent szellemekkel meg kísértetekkel próbál megmagyarázni, akár a leghétköznapibb dolgokat is. PL "kaparászást halok de ha felmegyek a padra nincs ott lehet hogy szellem?" az fel se merül a fejébe esetleg valami állat bejutott a lakásba.
Ez olyan hogy hiszem hogy vannak idegenek meg űrlények mert a világegyetem elég óriási ahhoz hogy máshol is létrejöjjön élet (lsd. Mars ahol bizonyított tény mára hogy valamiféle egysejtű életforma létrejött) ugyan akkor nem hiszem, hogy lettek volna a Földön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!