Mitől ijedtek így meg a cicáim?
Csak a szemem sarkából láttam a történéseket...álltam a nappaliban, amikor a két cicám oltári nagy ordítás közepette megijedt. A fiú cica épp evett, és mikor ez történt hátraugrott 90°-ban, az anyuka cica pedig hatalmasat morgott. Kirohantam az előszobába, a fiú úgy megijedt, hogy be is pisilt (pedig kiskora óta nem pisilt sehova!). Mikor odafordultam a két cica egy irányba nézett és bámultak nagyon valamit.
A jelenet után mindkettő nagy kerek fekete szemekkel besunnyogott az egyik szobába az ágy alá. Hugom eközben a fürdőszobában volt, ő is kiszaladt, hogy mi történt, de nem volt ott semmi.
Egymást nem ijeszthették meg, mert 3-4 méterre voltak egymástól, hangos dolog nem volt akkor sem.
Én szeretném hinni, hogy nem szellem, vagy bármi lény, de sajnos már nekem is voltak furcsa tapasztalataim, és most hogy a két cica is észrevette (nem első alkalom, de az első jelentősebb) nagyon félek.
Régen olyanok voltak, hogy a semmibe bámultak, és mind a három cica egyszerre mozgatta a fejét a levegőbe bámulva nagy fekete kerek szemekkel.
Velem történt olyan, hogy a padláson hallottam mintha 20-30kilós dobozokat dobálnának (senki sem volt fent ez biztos), volt hogy azt hallottam anyuék jönnek haza bevásárlásból és jönnek fel a pincéből (még szatyor csörgést is hallottam), de nem jött senki...
Segítsetek, nagyon félek:/
20L
Biztos h a cicáid nem olyan buták hogy a nagy semmitől ijedtek meg.
sztem. am. szellem volt
hát egymástól tuti nem ijedtek meg! a hőkamerás sztori pedig igen érdekes!
köztudott, hogy a kutyák, macskák magasabb hangokat is hallanak.
Ehhez hasonlót már írtam, de akár az is lehet hogy a magasabb frekvenciájú fényt is érzékelik!!!!!
Simán lehetett valami szellem, mert a szellemek "köztudottan"* magasabb energiaszintűek (elektromágneses energia), ami miatt nekünk láthatatlanok. Nekem is az az elméletem, hogy az állatok látják ezen lényeket.
Arra viszont már más magyarázat van, hogy miért ijedtek meg tőle, talán hirtelen megjelent (leadott az energiájából, hogy a macsekokkal kapcsolatba léphessen (tudom hülyén hangzik de lehetséges) ezért lehetett a hőkamerán hidegebb a fagypontnál, mert az energia az a hőt is magába foglalja)
* mindenki láthatatlannak mondja őket, és amikor megjelennek, akkor történik mindig valami, pl.: felgyorsul a szél
Sajnos próbálom magammal is elhitetni, hogy nem az volt...de én is szoktam érezni hogy valaki figyel..
Volt hogy ok nélkül leestek az üveg fogmosópoharak sorba a polcról. És még sorolhatnám.
Mivel tudnám innen elküldeni, hogy végre nyugodtan aludhassak én is és a cicák is?
sajnálom, de erre nem tudom a választ, ha kapcsolatba akar veled lépni, akkor viszont azt ne akard akadályozni, az is lehet, hogy egy átlagos ember az a szellem, csak magas energiaszintje van, ami nehézzé teszi számára a kommunikációt...
sajnálom, de nem tudok többet mondani...
Kedves utolsó válaszoló!
Köszönöm a válaszod, igazán hasznos volt:)!
Viszont annyi gond van a dologban, hogy nem szeretnék vele kapcsolatba lépni, nem akarom hogy érezze törődök vele, hátha úgy elmegy. Félek hogyha rájön hogy észrevettem őt, és segíteni akarok neki akkor rám fog szállni. Így is az ideg összeroppanás szélén állok sokszor:S Kontaktus nélkül nem lehetne elküldeni valahogy?
Balikid98 válasza:
Mondtad írjak még erről a hőkameráról. Csak viccből vettem egyet, hogy hülyüljek, de kiderült fontos dolog. Láttam a tv-ben a Ghost lab egyik részét és ott is ilyet használtak és ott is egy ultra hideg folt volt ott. Ha kell még tudnivaló írj privátba mit szeretnél tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!