17 éves lány vagyok és nagyon be vagyok rezelve a szellemektől. Nagyon ciki?
Az ID Discoveryn néztünk valamilyen szellemekről szóló igaz történeteket. Szerintem többen is tudjátok miről van szó, én viszont most láttam először. A 15 éves öcsém és a 12 éves unokahúgom vett rá, hogy nézzem én is. Hát ciki, vagy nem én féltem legjobban és azóta is félek. A horrorfilmeket sem szoktam nézni gyakran, szóval nem szeretem az ilyet.
Mennyire ciki ez? :)
Köszi a normális válaszokat :)
Már teljesen el is felejtettem a félelmemet, ilyenkor utólag jókat nevetek magamon, de ha megint megnézném, ugyanígy berezelnék, ez ellen nem tudok mit tenni :)
régen én is féltem a szellemektől de mindig mondták nekem hogy a szellemek nem bántanak és ha nem is gondolsz rá akkor soha nem fogsz félni.
hát én ennyit tudok mondani remélem segít valamit
nem ciki hogy félsz, az a ciki hogy nem tudod kezelni a félelmedet...
régen én is féltem az idegenektől, még most is, de már nem foglalkozok ezekkel a félelmekkel, mert beletörödtem hogyha valami lenne amitől félek, ugy is megtörténne ugy, hogy semit sem tudok ellene tenni
szóval te is légy ugy a szellemekkel hogy nincs sok közük az élőkhöz, és ha vmit akarnak teni, ugy is megteszik, te nem szolhatsz bele, ezért nem érdemes ienektől félni
f17
nem ciki,hogy félsz énis megnézetm azt a müsort a Youtube-ra is felvan téve,én is félek és elg sokszor vagyok egyedül itthon,és félek én még csak 14 vagyok nemnagyon nézek ilyeket de ezt megnéztem és nagyon féelk,hogy előjön valami ilyesztő amugy aki ezt irta negyon hüje ezzel ne vicceljetek"Jól teszed hogy félsz tőlünk.
Én Pista vagyok a szellem,és már nem 1 embert öltem meg.
Ha akarod téged is felírlak a listára de csak 2-3 hét múlva tudlak megölni.
Üdv
Pista a szellem."
Ezt minek irta oda nemtudom de ezzel ne vicceljetek francab mosmá mégjobban félek :S de lényeg,hogy nemciki,hogy félsz!
Szia
én mindjárt 18 leszek.
És az előttem szólókat nem olvastam el mind, de elmondom saját tapasztalatomat.
a 17. születésnapomon 03:00 körül, (a "szellemek" ekkor a legaktívabbak)arra riadtam föl hogy az ágymatracomra ráült "valami/valaki" a villanyt gyorsan felkapcsoltam de senkit sem láttam! Én jómagam nem állítom hogy szellemek léteznek-e hanem tudom hogy léteznek!
minden átkozott születésnapomon 15. től úgy telt el hogy éjjszaka ebben az időben felriadtam és senkit nem láttam!
de azért emeltem ki ezt a 17 szülinapomat mert miután felriasztott ez a szellem úgy pattantam ki hogy semmit nem mozdítottam el az ágyon és ciki vagy sem átmentem egy másik szobába hogy ne legyek egyedül!
Másnap reggel visszatértem a szobába és ott volt a lenyomata a lepedőn hogy oda ült valaki ekkor döbbentem rá hogy nem álmodtam..
ezt elmondtam a szüleimnek testvéreimnek és ők csak annyit mondtak hogy szerintük a nagyapám látogatott meg akkor éjjel. na igen az a bökkenő hogy 7 éve elunyt!
Ekkor elhatároztam ha megint eljön a születésnapomkor a legközelebbi 18.-ra akkor majd várni fogom és megpróbálok nem ott rögtön beszarni. az ember az ismeretlentől fél! ha ezt megismerem akkor esetleg még részben vissza is kaphatom a nagyapámat!
Kérdésedre a válasz egyáltalán nem ciki nyugodt lehetsz hogy léteznek szellemek és csak meg kell ismerni!
Én ezért is találtam meg a kérdésed mert kíváncsi vagyok,hogy kinek milyen élménye van/volt már szellemekkel!
ha akarsz még hallani töllem ehhez hasonló történeteket akkor írj csak nyugodtan!turulmagyarturul@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!