Mi lesz ha felhívom a 666os telefon számot?
Ez az egész egy nagy marhaság(már bocs:D )
Látni hogy kis gyerek vagy:D
Köszönjük hogy felhívta az ördögszolgáltatót. 666 nap múlva megyünk önért és a családjáért addig is jó szórakozást! Viszlát a pokolban. Idióta-.-"
Na ezt fogják mondani ;) :D
Hello most jöttem haza Pokol-Hawairol !!!
Nem megyunk érted mert jobb dolgunk is akad annál hogy 11 éves kislányokhoz járjunk akik be vannak tojva tolunk!!!
Mi inkább a 21-22 évesketr szoktuk le gyilkolászni :DDDD
Ha hivja 444 es telefonszámot akkor akkor talán el jonnek érted az idegenek de akkor csak hivnia kell ezt a számot fel megyunk és a 666 VS 444 háboruját láthatja!!!!
Ha ezt elfogadta nyomja meg a 4-6 gomot!!!!
Köszönjuk hogy minket választott!!!
U.I ha tolunk fél akkor hivja fel a kaszás szuámát!!!
666-666-666-444-444-444-466-644- és irja be a halál cimu emeltdijas sms-t és máris szivrohamot kap!!!
Viszlát!!!
Figyelem! Fontos! Én 665 nappal ez előtt hívtam őket. Akkor holnap elvisznek? Az számít hogy nem a saját telómról hívtam? Akkor a hívószám tulaját viszik el? Úristen mit tettem? Ha holnap után nem írok, kérlek mondjatok értem egy imát. Ja és akkor szóljatok az ismerőseiteknek hogy senki ne hívja fel a számot!
:D
Sziasztok fiúk, lányok. Trevisz vagyok, egy démon. Ebben a hónapban én vagyok a diszpécser a 666-on. Ha tárcsáztok velem tudtok beszélni. De olcsóbb a chat, vagy az e-mail. Ma már minden neten keresztül megy. Írhattok privit, ott tudok bővebb felvilágosítást adni a szolgáltatásainkról. Vagy vegyetek fel nyugodtan msn-re: trevisz666@devil.com
Ugyanez a munkahelyi e-mail címem is. Nincs mitől tartani, az első beszélgetés kötelezettségmentes. Ja és nem MLM:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!