Hogy lehetek villámlény?
Figyelt kérdés
Korábban már törölték a kérdésem indokolatlanul, pedig teljesen komolyan gondolom. Komoly válaszokat kérek. Szóval hogyan tudnék villámlényhez hasonlóan villanást, éles fényt előidézni? És nem baromságokat mert villámlények igenis léteznek, mert pl mitől villámlik, vagy hogy villan a fényképezőgép? hát nem magától, pls bunkok kiméljenek!2011. júl. 28. 20:47
41/80 anonim válasza:
1:Csak 3 normális választ tudnál adni?
2:MI BAJOD VAN???? 3: Miért csesztél le mikor adtam egy jó választ?
42/80 A kérdező kommentje:
Egy alien vagy.
2011. júl. 28. 21:52
43/80 anonim válasza:
Á, szóval ez a normális válasz? Oké...
Tudom mi lesz a munkád ha így folytatod: Fogyatékos leszel!
44/80 A kérdező kommentje:
az mióta munka te alien? am te már az vagy.
2011. júl. 28. 21:55
45/80 anonim válasza:
Gyerekek, ha veszekedni akartok, irány az MSN...ez az oldal nem erre való....
46/80 anonim válasza:
Ha én alien vagyok, akkor nekem szupererőm van, és nem lehetek fogyatékos, nem munka, de nem nagyon fogsz tudni mást csinálni mellete... Szoptaad!!! ;)
47/80 A kérdező kommentje:
Úristen. dedós p#csa
2011. júl. 28. 21:59
48/80 A kérdező kommentje:
2011. júl. 28. 22:00
49/80 anonim válasza:
Bocs de már elég mélyre sülyedtem, hogy felfogd a válaszaim, a te szintedig nem mek..
50/80 A kérdező kommentje:
Kedves Nóra! Sajnálattal közlöm, hogy nekem kellet inkább süllyednem, hogy emberi kommunikációt létesíthessek veled. Te akármennyire is primitív módon fogalmazol/fogalmaztál, és képes voltam kiigazodni a beszédeden. Kérlekszépen, a jövőben légy kevésbé kirivó; tizenegy évesen még barbiznod kéne. Válaszaidat elfogadtuk, megértettük. Köszönjük jelenlétedet!
2011. júl. 28. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!