Ez mi lehet? (lent)
az első: bútorok, anyagok tágulásának a hangját képzeled be másnak, se erősíted fel
második: huzat
mivel szellemek nincsenek
ugyan már, nem lehet őket látni se lelket se szellemet, hogy most ott sétál, lebeg vagy akármi.
De van szellem én soha nem láttam még őket, pedig itt vannak és mindig tudtomra is adják.
Üdvözlet! Az összes általad észlelt "jelenség" reális, tehát megmagyarázható. Nem kell sem aggódnod, sem félned (bár nem hinném, hogy eddig ez volt), ugyanis mindkettőre van magyarázat: az első nemcsak bútorok hangja lehet, hanem szinte bármelyik házadban lévő kis súlyú tárgy szél által mutatott reakciójának hangbéli megnyilvánulása remélem érthető). A második pedig egyértelműen huzat. Ez szinte biztos. Az, hogy a hangját hallod csak, az pedig valószínűsíthetően a szomszédban lévő ajtó hangja, vagy csak az agyadban lévő, számodra félelmetesnek tűnő események feldolgozása. Egy szóval, nem kell félned!
Amúgy pedig utóiratként azt is igazolnám, hogy a szellemeket valóban nem fogsz a folyosón sétálva látni, elvégre ha láthatsz is szellemet, az csak egy-két másodpercig tart, elvégre a szellemek megnyilvánulásához HATALMAS energia kell.
Tisztelettel: GH
Minden bizonnyal egy ilyen lénnyel van dolgod: [link]
Sajnos kivédhetetlenek. :)
Nincs mit, én mindig itt vagyok. Minden kérdésre próbálok választ adni ebben a témában. Ez a munkám. Ez az életem.
Tisztelettel: GH.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!