Mi vagy ki lehet ez a furcsa embereke?
1 város szélén lakunk utolsó utca ,az ablakom éppen az utcai lámpára nyílik . Elég érdekes de minden nap 10 óra után nem sokkal megjelenik ott 1 kisgyerek a lámpa alatt semmit nem csinál csak áll és néz a szembelévő házra, többször is szóltam neki hogy hé kisfiú mit szeretnél , mitcsinálsz itt ilyenkor itt egyedül meg stb... de sose válaszolt, megmondom öszíntén félek tőle de pénteken gyűjtöttem erőt kimentem de nem volt ott senki , de szombaton megint ott állt. Nem hinném hogy itteni lenne mert errefel csak öregek élnek meg fross házasok ez a gyerkőc meg van 6 10 éves , erre fele nem alik nagyon ilyen korú. És tudommit látttam , látok és látni is fogom szerintem egyébként június elején kezdődött .
(ne drogoztam nem is is ittam se semmi értelmes válaszokat köszi )
Mikor elolvastam a szöveget,nekemis a szellem ugrott be elsönek:)
utolso ironak szol!
szellemek leteznek te agyatlan! -.-
Egyebkent olyan rossz,hogyha valaki latott mar szellemet,es senki nemhisz neki:\
tudom milyen rossz erzes:\
De egyebkent eleg fura,hogy most egy jo ideje,a kerdezö nemir semmit:\\ :'oo
Szerintem érdemes lenen először is valami barátodat odahívni... Ketten vagytok nem féltek annyira ez tény.
Nem tudom hogy léteznek-e szellemek...Remélem megoldódik a dolog,haverokkal menjetek oda minél többen annál jobb elmúlik a félelem.. Többet így most nem tudok mondani viszont ha még fent áll a probléma kérlek dobj egy fotót nagyon kíváncsi vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!