Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogy tudnék Angyalt idézni?

Hogy tudnék Angyalt idézni?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekelnek az Angyalok, szeretem őket, viszont valamiért nem tartom jó ötletnek az idézésüket. Szerintem tudják Ők, hogy mit gondolok róluk, mit érzek, stb., tudnak rólam mindent. Úgy, ahogy minden emberről (mint egyéniségről, külön-külön). De mégis, milyen módja van annak, hogy láthassak egyet, lejöjjön hozzám? (Esetlegesen.)
2011. júl. 23. 12:39
1 2 3 4 5
 21/42 Killgun ***** válasza:
22%
Katolikusok...Átvernek titeket,látom nem vagyotk képesek felfogni...Angyalok:Gonosz teremtmények,hogy pusztulna ki az összes! Isten:Szadista g*ci,aki minden embert utál,ezért vág el minekt a spiritualítástól,amint látom rajatatok,sikerült...Eljön még az igazság ideje,addig meg ne sajnálom az energiátok,esetleg életetek,hogy elveszi egy ilyen "csupaszeretetöleljmeg" lény...
2011. júl. 23. 15:06
 22/42 A kérdező kommentje:

15:06

Csak sajnálni tudlak.

Attól még lehet valaki spirituális, mert katolikus.

2011. júl. 23. 15:19
 23/42 Won ***** válasza:
Légyszíves ne általánosíts! Nem ismersz engem.
2011. júl. 23. 15:23
 24/42 A kérdező kommentje:

Azért is tettem fel ezt a kérdést (többek között), mert látom, hogy ezen a honlapon, az ezotéria-témakörben, ha idézésről ír valaki, az szinte csak szellem és démonidézés.

Angyalokról (jó és szeretetteljes, védelmező, gonoszt legyőző lényekről) bezzeg senki. Csupa negatív dologra tudtok gondolni, rossz érzés már belegondolni is. Tisztelet a kivételnek.

2011. júl. 23. 15:24
 25/42 anonim válasza:
100%
Mi nem rég kezdtünk angyalokat idézni.És sikerült is.Az angyalok nem veszik el az energiánkat,hanem adnak.Ha idézés közben valaki azt érzi hogy rosszul van,csökken az energiája akkor nem angyalt sikerült megidéznie,hanem szellemet,pontosabban halott lelket.Mert ezek a mi energiáink által tudnak kapcsolatba lépni velünk.Angyalidézéshez a legjobb ha angyal meditációs zenére csináljuk,gyertya,szent tárgyak,és erősen rájuk kell gondolni.
2011. júl. 23. 17:15
 26/42 anonim válasza:
100%
Közben mondogatni szoktam hogy meg idézem őrangyalomat(vagy bármilyen angyalt)és amikor jön akkor érezni szoktuk hogy itt vannak,nagy szeretet érzés és nyugalom,valamiféle spirituális boldogság érzést érzünk.Leginkább gyógyítani tudnak,és tényleg.Bár látni még nem láttuk őket,de valahogy nem is hiszek benne hogy láthatóak tudnak lenni.
2011. júl. 23. 17:20
 27/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos választ.

Arkangyalt is lehet idézni?

2011. júl. 23. 18:12
 28/42 anonim válasza:
100%
Erre sajnos nem tudok pontos választ adni,mert még én is nem rég kezdtem,és az őrangyalomat szoktam idézni,de ahogy olvastam már könyvekből,azt írják hogy lehet.
2011. júl. 23. 18:18
 29/42 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! :)
2011. júl. 23. 18:28
 30/42 A kérdező kommentje:

Milyen Angyalt láthattam kisgyerek koromban?

Hátha Te tudod a választ... :)

2011. júl. 23. 18:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!