Hogy tudnék Angyalt idézni?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekelnek az Angyalok, szeretem őket, viszont valamiért nem tartom jó ötletnek az idézésüket. Szerintem tudják Ők, hogy mit gondolok róluk, mit érzek, stb., tudnak rólam mindent. Úgy, ahogy minden emberről (mint egyéniségről, külön-külön). De mégis, milyen módja van annak, hogy láthassak egyet, lejöjjön hozzám? (Esetlegesen.)2011. júl. 23. 12:39
11/42 anonim válasza:
Én láttam angyalt.esküszöm. 10 éves lehettem amikor mamámnál aludzam aki egyébként is mély református,nagyon tiszteli az istent és a családját.szóval egyszer amikor akaratom ellenére hirtelen felkeltem hajnali 3-4 óra fele láttam a szemeit.biztos hogy nem volt kutya mert mamámnak nincs kutyája meg egyébként is emberi szem volt.megijedtem lecsuktam a szemem de mikor ujra kinyitottam nem volt ott semmi
12/42 A kérdező kommentje:
12:58
Katolikus vagyok, talán 1 évesen kereszteltek meg.
18/F
2011. júl. 23. 13:51
13/42 A kérdező kommentje:
13:48
Én is láttam Angyalt 2-3 éves koromban. Ezért is érdekelnek többek között.
2011. júl. 23. 13:53
14/42 anonim válasza:
Fiam!18évesen lehetne már több eszed is!
15/42 anonim válasza:
Egyetértek utolsóval. Egy szellemet angyalnak nézni... Erre is csak a keresztények képesek... - -"
16/42 anonim válasza:
Én kiskoromban (ált. suli alsóban) láttam egyet egy látomás-félében, egy temlomban, és valójában nem volt kellemes élmény, de nem szeretném részletezni. (Úgysem hinné el senki, még én sem hinném el, ha nem velem történt volna...)
Nem ajánlom az idézését! Nem azok a védelmező, babusgatni-való angyalok, amilyennek sok helyen írják.
17/42 A kérdező kommentje:
14:10
Meg tudom különböztetni a szellemeket az angyaloktól, mivel már mindkettővel volt dolgom. Ide nem írom le, nagyon hosszú lenne.
2011. júl. 23. 14:26
18/42 A kérdező kommentje:
14:06
Ne alkoss véleményt, amíg nem ismersz igazán.
2011. júl. 23. 14:27
19/42 A kérdező kommentje:
Egyébként itt van néhány Arkangyalos videóm:
http://www.youtube.com/watch?v=fLAt2h4junM
2011. júl. 23. 14:30
20/42 A kérdező kommentje:
Uriel még biztos hátra van. :)
2011. júl. 23. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!