Vajon mi lehet ez? Talán egy jelenség?
Ilyent láttam már én is a szemközti ház ablakában.
igaz, nem gondoltam semmi ilyesmire, de azért keresgéltem az okát. Végül kiderült, hogy egy fényreklám tükröződik vissza az ablak üvegről.
A kékes-fehér villanás lehet egy elhasználódott fénycső is, ami időközönként be akarna gyújtani és villan egyet, hogy azután megint sötét legyen egy kis ideig. Aztán megint villan egy halvány pislákolót.
Az is lehet, hogy annak a háznak a környékén villog időnként valami, ahonnan nézed és az látszik a szemben lévő ház ablak "tükrében".
Esetleg saccold meg, hogy ha ott történetesen egy tükör lenne, akkor hova, mire látnál belőle. Ott, azon a részen lehet valami, ami időnként felvillan, és annak a tükörképét láthatod. Azóta lehet, hogy meg is szűnt a villogás, mert kicserélték már a rossz fénycsövet, ha az volt .
Még valami..
Dolgoztam egy házban őrként, ahol irányfénynek a folyosók végén volt energiatakarékos U alakú fénycső és az egy idő után elhasználódott. Akkor viszont csak felvillant bizonyos időközönként. Ilyen elhasználódott, időnként felvillanó lámpa, vagy annak a tükörképe is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!