Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Vajon mi lehet ez? Talán egy...

Vajon mi lehet ez? Talán egy jelenség?

Figyelt kérdés
A barátomnál vagyok egy panel házban és a szembe lévő panelnak a lépcsőházi ablakába fehér színű fény villan meg meghatározott időközönként. Villámlás nem lehet, mert csak abban az ablakban lehet látni máshol nem. Talán szellemjelenség?
2011. júl. 18. 21:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
50%
Nincs mitől félned, egy alien van ott, de már háziasított. Behozza az újságot amit a postás hoz, és őrzi a házat. Este meg levelezik az otthoniakkal, azért villog
2011. júl. 18. 22:39
 12/20 A kérdező kommentje:
Ha így gondolod akkor rád is uszíthatom :D
2011. júl. 18. 22:40
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy valaki nyitogatja az ablakot és pont rásüt a napfény? Annak a visszaverődését látjátok.
2011. júl. 19. 09:04
 14/20 anonim ***** válasza:
Én is szoktam ilyet látni, de ilyenkor valaki becsukja az ablakot és a nap fénye visszaverődik egy pillanatra. Olyan mint egy villámlás
2011. júl. 19. 14:04
 15/20 A kérdező kommentje:
Azért király, hogy a kérdést nem nap közben tettem fel szóval olyan válaszokat szeretnék, hogy ester történt! :)
2011. júl. 19. 17:47
 16/20 anonim ***** válasza:
miért ne lehetne zárlatos a lámpa? annak gyengébb fénye van, ha csak az egyik fázis pislákol.
2011. júl. 24. 12:49
 17/20 anonim ***** válasza:
egy ufonauta az a alfa centauri galaxisból, amint épp a ti lakásotokat kukkolja, tanulmányozás céljából. ti, emberi lények különlegesek vagytok számára, mert naívságotok az egekbe száll. a villogás a kísérteties lény szeme, ahogy épp a ti lakásotokat nézi, valamire készül. globális pánik uralkodik.
2011. júl. 24. 12:51
 18/20 A kérdező kommentje:
Pontsítanék! Kékes-fehér színű fény volt és csak egy ablak részt világított be. Tehát van egy nagy ablak és cask a fönti 2 kisrészt világította ki. Megnéztem azóta, de a környezetében semmi lámpa nem volt.
2012. febr. 7. 22:49
 19/20 anonim ***** válasza:

Ilyent láttam már én is a szemközti ház ablakában.

igaz, nem gondoltam semmi ilyesmire, de azért keresgéltem az okát. Végül kiderült, hogy egy fényreklám tükröződik vissza az ablak üvegről.

A kékes-fehér villanás lehet egy elhasználódott fénycső is, ami időközönként be akarna gyújtani és villan egyet, hogy azután megint sötét legyen egy kis ideig. Aztán megint villan egy halvány pislákolót.

Az is lehet, hogy annak a háznak a környékén villog időnként valami, ahonnan nézed és az látszik a szemben lévő ház ablak "tükrében".

Esetleg saccold meg, hogy ha ott történetesen egy tükör lenne, akkor hova, mire látnál belőle. Ott, azon a részen lehet valami, ami időnként felvillan, és annak a tükörképét láthatod. Azóta lehet, hogy meg is szűnt a villogás, mert kicserélték már a rossz fénycsövet, ha az volt .

2012. nov. 27. 22:59
 20/20 anonim ***** válasza:

Még valami..

Dolgoztam egy házban őrként, ahol irányfénynek a folyosók végén volt energiatakarékos U alakú fénycső és az egy idő után elhasználódott. Akkor viszont csak felvillant bizonyos időközönként. Ilyen elhasználódott, időnként felvillanó lámpa, vagy annak a tükörképe is lehet.

2012. nov. 27. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!