Bukott angyalok, grigorik, Azazal? Mesélne valaki nekem ezekről?
Figyelt kérdés
A grigorik őrzők, annyit tudok, és közük van a bukott angyalokhoz, ahogy Azazalnak is, aki valamiféle vezető volt. Ez miféle legenda? tudna segíteni valaki?2011. júl. 18. 13:57
31/34 anonim válasza:
Hmmm Ördög? Érdekes.. én a keresztény istent nevezném ördögnek. Sátán nem létezik? Hát ez még érdekesebb, tudnék neked mesélni.:)
A rossz dolgokért amikkel a Démonokat okolták pedig az angyalok felelnek. Látom te nem vagy az a nagyon agymosott fajta.. Talán hasznodra válik ez a cikk.
32/34 anonim válasza:
A Csitt csitt egy bukott angyalról szóló romantikus regény Becca Fritspatrictól, am lehet, h rosszul írtam.
A grigoriról egy másik regény jut az eszembe. A Fallen. Ott a fiút, aki angyal, Daniel Grigorinak hívnak.
33/34 anonim válasza:
Ezek kegyvesztett Annunakik voltak, annak idejében az uralkodó Annunakik ellen fellázadtak és felfedték az Annunaki azaz kígyó tudást az embereknek, amiért Istengyík száműzte őket, de az év végén hatalmas háborúban visszajönnek a Gyíkok.
34/34 anonim válasza:
"Fisz, nem tudod mivel játszol..."
Ezt nem értem. Ő egy hihtű sátánista, miért játszana vele ? Mit nem tud amit mások vagy te igen ? Mi lehet a baj ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!