Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Bukott angyalok, grigorik,...

Bukott angyalok, grigorik, Azazal? Mesélne valaki nekem ezekről?

Figyelt kérdés
A grigorik őrzők, annyit tudok, és közük van a bukott angyalokhoz, ahogy Azazalnak is, aki valamiféle vezető volt. Ez miféle legenda? tudna segíteni valaki?
2011. júl. 18. 13:57
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
A földre küldték? és ott mi lett vele?
2011. júl. 19. 10:09
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Fisz, nagyon érdekesnek találom az álláspontodat, a blogodba is mindenképp bele fogok olvasni. Nem tudom, hogy mi igaz abból, amit írsz. Egy dolog biztosan: a kereszténység kezéhez rengeteg vér tapad, sok bűnt követtek el(és szerintem még fognak is). Bár szerencsére manapság már nincs annyi befolyásuk, mint az inkvizíció idején. Én egyébként ateista vagyok. Nem hiszek istenekben, angyalokban, ördögökben, démonokban meg még a jóég tudja miben, a magam ura vagyok. Viszont amit te írtál, az igen érdekes, utána is fogok olvasni. Még egy kérdés: Honnan tudod , hogy az Isteneid/Démonjaid hogy néznek ki? Láttad őket, vagy vannak róluk írásaid?

Bocs az off-ért.

2011. júl. 20. 16:37
 13/34 anonim ***** válasza:
Utolsó, írj egy privátot, mindenre válaszolok részletesen ha nagyon érdekel. Az én blogom helyett pedig kezdésnek inkább a Spirits of Eridut ajánlom, azt is belinkeltem ide. Ott minden le van fordítva magyarra amit tudnod kell kezdésnek. A nagyon haladó információkat meg úgyis Démonoktól kapod majd ha eljutsz odáig.
2011. júl. 20. 20:23
 14/34 anonim ***** válasza:
Fisz, mond hogy nem idéztél egyet sem! :O
2011. júl. 20. 20:49
 15/34 anonim ***** válasza:
Formális idézést csak ritkán hajtok végre, de azok akik kiválasztottak engem hogy őrizzenek, tehát az Őrzőim jönnek maguktól is segíteni.
2011. júl. 20. 21:40
 16/34 anonim ***** válasza:
Fisz, írtam mailt.
2011. júl. 20. 21:49
 17/34 anonim ***** válasza:
S én válaszoltam.
2011. júl. 20. 22:47
 18/34 anonim ***** válasza:
Fisz, nem tudod mivel játszol...
2011. júl. 20. 23:01
 19/34 anonim ***** válasza:
De nagyon is tudom, tisztában vagyok a hazugságaitok milétével kapcsolatban, és én nem játszom.:)
2011. júl. 20. 23:04
 20/34 anonim ***** válasza:
Hát jó, én csak az életedet, és a családod, barátaid életét akartam védeni, de ha te ilyen hibbant vagy... - -" Hát viszlát. Remélem azért túléled...
2011. júl. 20. 23:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!