Szellemek? Akkor hogy is van ez?
én abban az elméletben kezdek hinni,hogy nem a teste termése az elme ,hanem az elméé a test.aki hisz ebben az elméletben,annak talán könnyebb megérteni,hogy az emberek miért látnak az emberek olyan szellemeket ,akiknek teste van.
egyébként tényleg van egy olyan másik elmélet is,a kötődés elmélete.eszerint a szellemek olyan tárgyhoz kötődnek ,ami földi életük során a tulajdonukban volt,és sokat jelentett nekik.ezeknek a tárgyaknak a használatával mutatkozhatnak meg, és ahova a tárgyat viszik oda megy a szellem is.erre nagyon sok példa volt már.
egyébként ha nem hiszel az elmesélésekben és inkább a tudományos oldalról közelíted meg minden szombat este Ghost Lab 21.50-től az Investigation Discovery-n
Ghost Lab? :)
Teljesen nyilvánvaló, hogy csalás az egész...
Bocsánat, nem olvastam el az előző válaszokat, nem szokásom.
Tehát: ennek megválaszolására nézzük csak meg, hogy mik is azok a szellemek (amennyiben valójában léteznek). A szellemek a testben lévő energia. Energia lévén nincs túl sok befolyása. És amikor egy személy meghal, ez az energia a testen kívülre helyezi magát. Én azt tartom legvalószínűbbnek, hogy ennek az energiának nincs állandó formája: tehát olyasmi lehet mint füst. Bár ez a lehetőség relatív. Az is lehet, hogy a szellemnek nevezett energia kitölti testet, ahogy van. Ebben az esetben valóban hasonlíthat az eddigi testére. De az is lehet, mint ahogy mondod, hogy egy fénylő pont, s ennek az lenne a magyarázata, hogy az energia egy ponton gyűlik össze, és ez akkora erőkifejtést okoz, hogy lehet érezni, és látni is. Én az első opciót tartom legreálisabbnak, a többit ti döntitek el.
Üdvözlettel: GH
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!