Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Itt voltak a földönkívüliek!...

Itt voltak a földönkívüliek! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már jó pár héttel ezelőtt történt de csak most merem leírni de még mindig félek. Egy éjszaka aludtam és éjfél körül lehetett amikor egyszer szép lassan arra ébredtem fel hogy valaki vagy valami motoszkál a szobában. Először hallgatóztam, nem mertem egy kicsit sem megmozdulni. Utána megpróbáltam felnézni, és megpillantottam egy apró, nagyon alacsony emberszerű lényt, a szoba másik végében, pont olyan volt amiket tévében, interneten lehet látni, bár igaz hogy homályosan láttam, csak az alakját. Nagyon lassan mozgott. Annyira megijedtem, szinte lebénultam a hideg futkosott rajtam. Nem mertem odanézni, de hallottam hogy egyre közelít, utána viszont kiment az ajtón. Odakinn is hallottam zörgést, utána nem mertem elaludni, csak feküdtem az ágyban mozdulatlan. Reggel azt vettem észre hogy kint néhány dolog szét volt dobálva. Azóta nem merek otthon aludni, anyuéknál szoktam, de van hogy inkább nappal. Nem álom volt, ez teljesen biztos, csak anyunak mertem elmondani, de ő is azt mondja biztos álmodtam, pedig biztos hogy nem, bárcsak úgy lenne. Azóta folyton ilyen oldalakat olvasgatok, de nem tudom mit kellene tennem, úgy érzem, úgysem tudok elbújni, muszáj volt leírnom ezt, ha valakinek van hasonló tapasztalata, írjon

22/L

2011. júl. 14. 09:12
1 2 3 4 5
 31/42 anonim válasza:

ez érdekes... lehet, hogy volt valami, de lehet, hogy tényleg egy beetörő volt. különben ne mondjátok már, hogy ha t ilyenre ébredtek - még akkor is, ha netán hallucináció lenne -, hogy elkezdtek ohangálni fényképezőért, meg lámpát kapcsolsz, meg dobálgatsz felé dolgokat. szerintem előbb szarnál be, már nem azért! szóval a reakciódat teljesen megértem! persze nem kizárt, hogy álmodtál, vagy félálomban voltál, és képzelődtél. de nem tagadom, én hiszek a természetfeletti dolgokban, így az ufokban is. mivel nemár, hogy egy ekkora világban csak a Föld alakult volna ki. ugyanígy más természetes élet is kialakulhatott! a Marson is van élet,csak nem volt megfelelő légkör ahhoz, hgoy emberek legyenek. de baktériumok vannak, és MI IS azokból lettünk! de én mindig úgy gondoltam, hogy azok sokkal fejlettebbek nálunk, és nem akarnak érintkezni velünk, mivel butábbnak tartanak minket. és megfigyelnek, de nem érintkeznek. de sajnos ez az, amit elég nehéz megtudni... :/

de együttérzek veled!

2011. júl. 19. 13:41
 32/42 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló

Az földön kívüliek miért természetfelettiek?

Honnan tudod ennyire biztosan, hogy a Marson vannak baktériumok, mikor nincs is erőtere, ami megvédené a napszéltől, és ha van rajta víz az jégformában, de a jég nagy része száraz jég, ami CO2-ből áll.

2011. júl. 19. 15:01
 33/42 anonim ***** válasza:
Nahh figyelj....hátt tudod én egyszer láttam egy nyakláncot vagy hasonlót valahol..már nem tudom, hogy hol.. és képzeld ez megjelent az álmomban is...és a sulimban...extra élethűnek tűnt..de nem ez a legjobb... Egyszer mikor aludtam anyukám szobájában akkor olyan mélyen csucsukáltam, hogy azt hittem kimegyek a konyhába és megnézem az irodalom könyvemet, hogy mi volt a lecke...aztán azt álmodtam h mikor kinyitottam a könyvemet volt ott egy vers amit nem tanultam meg másnapra. Huhh pedig jó tanuló vaok. Nahh később pedig azt álmodtam h visszamegyek a szobába és anyukámat megököm, h ébredjen fel....és utána...utána felébredtem....kiderült hogy beszéltem álmomban h anya, anya...és anyukám tényleg felkelt és engem is felkeltett h beszélek álmomban... annyira élethű volt, hogy azt hittem folytatódik az álom... Lehet hogy veled is hasonló történt. A tudatalatti hatalma...:) Nem érezhetem azt amit te éreztél mikor ez megtörtént veled...szóval nem akarlak meghazudtolni. De remélem segítettem...és ne félj semmitől :))
2011. júl. 19. 17:12
 34/42 anonim válasza:
Csak valami benarkózott törpe volt, vagy eltévedt kisiskolás a farsangról... de ha ennyire félsz tőle, akkor tegyél ki három-négy egérfogót!
2011. júl. 19. 19:57
 35/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a bátorítást. Nem volt teljes sötétség odabenn, ezért láttam, és nem mertem megmozdulni, de az tényleg furcsa volt, hogy minden be volt zárva reggel. De azokat a dolgokat nem én dobáltam szét... És nem mertem akkor csinálni semmit se, ahogy azt más is írta itt, egyszerűen annyira megijedtem. És azért írtam földönkívülieket, mert gondolom nem egyedül jött
2011. júl. 19. 22:19
 36/42 anonim válasza:

"Az földön kívüliek miért természetfelettiek?

Honnan tudod ennyire biztosan, hogy a Marson vannak baktériumok, mikor nincs is erőtere, ami megvédené a napszéltől, és ha van rajta víz az jégformában, de a jég nagy része száraz jég, ami CO2-ből áll."

|--> Azért neveztem a földönkívülieket természet felettieknek, mert én természet feletti lényeknek tartom. Nem hétköznapi jelenségek, szóval természetfelettiek. Lehet, hogy nem is igaziak, hanem olyasmik, mint a szellemek; azok is természet feletti lények. Ennyi.

Különben én szoktam nézni normális tv műsorokat, nem csak valóvilágot és társait... És abban hallottam, hogy vannak primitív baktériumok, amik már itt a Földön is voltak már akkor is, amikor még a természetes légköre nem alakult ki bolygónknak. Nem probléma a baktériumoknak, hogy nem H2O, hanem CO2 a "víz" számukra. Különben a felszín alatt nem tudom, hány méterre találtak természetes vizet (H2O) is!

És kedves kérdező, bocsi az OFF-ért, de el kellett mondanom! :)

De teljesen megértelek, hogy nem tudtál mozdulni, amikor láttad azt a "valamit". Különben lehetséges, hogy álmodtál, de nem feltétlen kötelező. Nem kétségtelen, hogy az agyad tréfált meg, de lehet, hogy tényleg láttál valamit. :)

2011. júl. 20. 10:22
 37/42 anonim ***** válasza:

Diuszkaa nem valóvliágon meg ilyeneken nőttem fel, de mind1 ezen ne vitatkozzunk. Szerintem a természetfeletti az, amikor valami a fizika szabályait áthágja.

A Földön meg azért alakulhatott ki élet, mert védi egy mező a napszéltől, ami a Marsnak nincs meg, és ha megnézed a Mars átlag hőmérsékletét igen csak 0 fok alatt van, jégben meg nem hiszem, hogy olyan sok baktérium tudná élni a mindennapjait.

'vannak primitív baktériumok, amik már itt a Földön is voltak már akkor is, amikor még a természetes légköre nem alakult ki bolygónknak."

Erre meg csak annyit, hogy az élet a tengerekben, óceánokban alakult ki, ami meg tudta védeni ezeket a baktériumokat.

Bocsi az OFF-ért

2011. júl. 20. 15:56
 38/42 anonim válasza:

Én sem szeretnék veszekedni, csak a véleményemet mondtam el. Ha pedig nem valóvilágon élsz, annak scak tudok örülni, hogy a 10 millió magyarból benne van abban a pár %-ban, aki nem az agyleépítő műsorokat részesíti előnyben! :)

De lehet, hgoy kicsit érthetelen volt ez a fajta megfogalmazásom, de értetted, hogy mire céloztam a "természetfeletti" szóval.

Különben tudom, hogy a tengerekben indult meg az élet nálunk, de az említett idegen bolygón is véltek felfedezni felszín alatti vizeket. Én ezekre gondoltam, ahol a baktériumok megtalálhatók. DE! Megállapították, hogy olyan élet, mint a mi Földünkön van, nem alakulhat ki, mivel a környezet túl viszontagságos. Azért maradtak csak a baktériumok szintjén a élő sejtek. De mindenki máshogy vélekedik, és nem veszekedni szeretnék, meg kötöszködni, mielőtt azt hiszed! :)

És tényleg bocsi az OFF-ért, de meg szerettük volna tárgyalni! :)

2011. júl. 20. 22:07
 39/42 anonim ***** válasza:
úristen!:| én inkább megöltem volna magam! ennél nagyobb besz.rást még nem hallottam! :|:| szerencséd, hogy még élsz! ki tudja, mire képesek a földönkívüliek, szerintem az elméjükkel irányítanának téged. nem hiszem, hogy csak úgy "le lehet ütni" őket, mégis csak földönkívüliek! ki tudja,mire képesek, egész mások mint mi, nem tudunk róluk semmit..:|:| ez nagyoon durva, nem fogok tudni aludni! :| haver, ha ez igaz, respect!
2011. júl. 24. 13:13
 40/42 anonim ***** válasza:
Utolsó, ha neked ez egy rémisztö történet, javaslom ne foglalkozz ilyen ezós dolgokkal. Ha tudnád hogy mik vannak, abba beleörülnél...
2011. júl. 24. 14:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!