Itt voltak a földönkívüliek! Mit tegyek?
Már jó pár héttel ezelőtt történt de csak most merem leírni de még mindig félek. Egy éjszaka aludtam és éjfél körül lehetett amikor egyszer szép lassan arra ébredtem fel hogy valaki vagy valami motoszkál a szobában. Először hallgatóztam, nem mertem egy kicsit sem megmozdulni. Utána megpróbáltam felnézni, és megpillantottam egy apró, nagyon alacsony emberszerű lényt, a szoba másik végében, pont olyan volt amiket tévében, interneten lehet látni, bár igaz hogy homályosan láttam, csak az alakját. Nagyon lassan mozgott. Annyira megijedtem, szinte lebénultam a hideg futkosott rajtam. Nem mertem odanézni, de hallottam hogy egyre közelít, utána viszont kiment az ajtón. Odakinn is hallottam zörgést, utána nem mertem elaludni, csak feküdtem az ágyban mozdulatlan. Reggel azt vettem észre hogy kint néhány dolog szét volt dobálva. Azóta nem merek otthon aludni, anyuéknál szoktam, de van hogy inkább nappal. Nem álom volt, ez teljesen biztos, csak anyunak mertem elmondani, de ő is azt mondja biztos álmodtam, pedig biztos hogy nem, bárcsak úgy lenne. Azóta folyton ilyen oldalakat olvasgatok, de nem tudom mit kellene tennem, úgy érzem, úgysem tudok elbújni, muszáj volt leírnom ezt, ha valakinek van hasonló tapasztalata, írjon
22/L
Volt egy rész anno a Balázs showban is, amelyikbe csak ilyen őrültek mentek. Azt állították, hogy folyamatosan elviszik őket az UFO-k. xD
sorry de nekem ez sok
ki volt még a házban amikor ez történt? háziállatotok van?
kutya??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!