Kisértetek, szellemek, démonok?
Tegnap elött elájultam és egy kórházban ébredtem nem tudom mi lehetett velem de ott ébredtem.Az orvos szórol szóra elmondta mi a bajom de nem értettem.Késő este engedtek haza.
Az utcán hazafelé hangokat és különös fényeket láttam.
Bár nem hiszek a szellemekben de úgy hiszem hogy valami történik velem.Hirtelen nagyon gyorsan elkezdett nőni a hajam és a körmöm.Fájnak a végtagjaim és rosszul érzem magam.Az orvos azt mondta ez normális.Bár a hangokról nem mertem beszélni neki és a haj és köröm növésről de megnyugodtam.Ezt halva mára teljesen elmultak a fájdalmaim de reggel 6:34kor mikor ki keltem az ágyambol az asztalom ketté tört(meghasad,megrepedt) és az áram az egész házban elment.És mikor a konyhába mentem föl volt rakva egy teljesen normális húsleves . Ettem is belőle de semmi bajom nem lett .Gondoltam elfelejtettem hogy ott hagytam ezért nem ijedtem meg.De amikor munkába voltam hirtelen elkezdett vérezni a hüvelyk ulyam.NEm tudom mitől lehet de aki ért ezekhez az segíthetne nekem.Az áram azóta sem jött vissza de álítólag holnapra vissza jön.
Sziasztok!
Mielőtt bármiolyan lekezelő véleményetek lenne, igen ezós vagyok, de én is csak segíteni szeretnék.
Egy ilyen kérdés megválaszolásához szükséges a racionalitás, de azt se szabad túlzásba vinni. Amit itt előadtatok, az sajnos csak egy hipotézis volt, nincs alátámasztva. Én is mondhatnék csak ezós választ,de nem teszem, mert nem ez a megoldás.
Ezt nem azért mondom, mert nincs igazatok, csak nem biztos. Úgyhogy senki se haragudjon meg!
Legyetek jók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!