Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen történeteket ismertek...

Milyen történeteket ismertek a tükrökkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Ha jól tudom a tükör a szellemvilág és a mi világunk közötti átjáró. Csak érdekelne, hogy egész pontosan miért? És milyen történetek vannak vele kapcsolatban?

És miből lehet tudni, hogy tényleg az?

Szkeptikusok kíméljenek. Nekem nincs tapasztalatom vele kapcsolatban, csak érdekelne, hogy mégis ki mit tud róla?

2011. júl. 2. 21:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
azért kell letakarni a tükröt,mert a halott meglátja magát a tükörben és nem tud átkelni-legalábbis igy szol a babona.
2011. júl. 2. 21:32
 12/24 A kérdező kommentje:

Ú köszi, megvan a ma esti olvasni valóm. :)

Egyébként a tükör mesterséges dolog, honnan lehet tudni, hogy pont arra való?

2011. júl. 2. 21:32
 13/24 anonim ***** válasza:

am nekem van tapasztalatom a halotti emgszállás aurára tapadás és az itt ragadásban nem egy tapasztalatom volt már.

Akkor felhívom a figyelmeteket ennek elkerülésére ezt nekem mondta olyan ember aki elűzte rólam a szellemet meg papát is mama házából... szóval a temetőben szedhetsz össze szellemeket de ez nem oylan dolog mint hogy belemész egy tüskével teli bozótosban hogy mind rád ragad, hanem inkább hogy egy vagy kettő rá tapad az "aurádra" végülis azt jelenti hogy csak az energiád szívja álmosabb vagy fejed fáj érzed h nem szoktál ilyen lenni némely esetekben ez hozza a betegséget a fejedre is!! ennek elkerülése érdekében mielőtt temetőbe indulsz vagy olyan helyre ahol rengeteg lélek vándorol, gondolj arra hogy fényvédelmet kérsz!! ami körbe veszi a tested és a negatív energiák ennek legjellemzőbb alakja a szellemek nem bírnak hozzád eljutni...

2011. júl. 2. 21:38
 14/24 anonim ***** válasza:
Jah és végül köszönd meg a legfelsőbbnek a védelmet! :)
2011. júl. 2. 21:39
 15/24 anonim ***** válasza:

When you walk in the light,

Refelected in the dark.

Leave some doors open,

Before you crossing over!

(Darkseed)

2011. júl. 3. 02:57
 16/24 anonim ***** válasza:
Kampó kéz...a filmet nem láttam de állítólag annyi valóság alapja van mint a Bloody Marynek(viccen kívül van valóság alapja)
2011. júl. 3. 09:53
 17/24 anonim ***** válasza:

Az ID Discovery-n megy egy műsör.. Nem tudom pontosan, hogy mi a címe.. Talán Állati Kísértetek..de nembiztos..

Na ennek a műsornak a legutóbbi részében egy házban ragadt pár szellem és a tükrön keresztül juttatták el a másik "dimenzióba".. Remélem normálisan használtam a szavakat!

Szerintem egy átjáró.:) És igaza volt annak aki azt írta, hogy nem tudhatjuk ki néz minket mögüle..:)

2011. júl. 4. 20:11
 18/24 anonim válasza:
95%

Az biztos, hogy a tükröktől nem kell tartani. Csupán a fényt verik vissza. A víz és némely fémek is vernek vissza fényt, de legjobban a tükör, mert az direkt arra van. A tükör nem nyit meg más világokat, nincs túl sok köze a szellemekhez (ha csak nem szeretik a tükröket XD ). A tükör (pusztán) fizikailag nem csinál velünk semmit, sem a szellemekkel. Legfeljebb (szélsőséges esetekben) megijeszt minket XD. A babonák pedig szerintem csak arra hatnak, akik hisznek bennük, mert a "hit ereje" hatalmas.

[ne haragúdjatok, ha kissé negatívnak tünt a válasz, én csupán véleményt írtam.

Kösz.]

2011. júl. 4. 20:29
 19/24 anonim válasza:

Aki látta a "Tükrök" c. filmet, az tudhatja, egyesek szerint mi van a "tükör mögött". Merem remélni, hogy semmi olyasmi, mint a filmben. Azért inkább bizonyosodjunk meg róla, hogy az TÉNYLEG egy tükör.

]:D

2011. júl. 4. 20:37
 20/24 anonim ***** válasza:
Az ID-én minden kitaláció. valami lecsúszott horror film rendező akar így visszakerülni a szakmába. Az egy hazugság. én azon kelett nevessek amit Amityvilléról mondtak. Azt mondták, de tényleg, hogy abba a házba egy halott indián törzsfő szelleme kísért. Értitek? hehe még most is el kap a nevethetnék ekkora hülyeséget.
2011. júl. 4. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!