Az angyalok csak a jó dolgokban segítenek? Milyen angyalmágiát ismersz?
hát, pont fordítva, az okkult tanok kifacsarásai a valóságnak, valamilyen érdek miatt, feketemágia..
de mindegy, ne vitázzunk, eltérőek a tapasztalataink valószínűleg
nagyon sok nagy, ihletett keresztény művész írt, festett az angyalokról - nekik hiszek, mert magam tapasztalatából is tudom, hogy hol az igazság
Kedves kérdező!
Ahoz,hogy helyesen értsünk valamit először is a fogalmakat kell tisztázni. ANGYAL,agörög angélosz-ból lett magyarítva. Jelentése. küldött.Vagyis Isten küldöttje. Most csak ennyit erről,mert kicsit fáradt vagyok,ha Isten megengedi holnap Bővebb és konkrét információt kapsz. Még annyit: egész életedben nagyon vigyázz,hogy kinek hiszel.vannak rosszmájú emberek is,akiknek csak az számít hogy nekik legyen igazuk,s nem az fontos,hogy az igazságot közöljék.
Kedves KérdezŐ!
Igaz nem tőlem,hanem Fisztől kérdezted: "Van konkrét történeted/tapasztalatod? Megosztanád velem?" Ő elzárkózott a válaszadás elől szkeptikusokra hivatkozva. Nos,nekem van és meg is osztom veled,bár tudom az én esetemet tekintve is lesznek szkeptikusok.(azokat semmiképp se lehet kikerülni,még Jézus esetében is voltak. Már tegnap írtam. vigyázz kinek hiszel.Fisz a sátán küldöttje.)
Amit tegnap igértem,itt következik,mogyoróhéjban,mert részletesen megtalálod. www.osys.hu/biromiklos
1980-ban (talán) februárban álmodtam. Négy nő jelent meg szorosan egymás mögött. Arcuk szépsége nem számottevő,testük szinte fonálvékony. Olyan nagy szeretet áradt tőlük felém,amit lehetetlen volt nem észrevennem,a való életben nincs olyan. Hozzájuk akartam menni.Ekkor "mondták" "nem jöhetsz ide"' Ezen megdöbbentem,egyszerre volt érthetetlen is,meg fájó is. Hiszen szeretnek,akkor hogy lehet hogy...? Ők is észrevették gyötrő állapotomat és mintegy magukat kijavítva és engem megnyugtatva "mondták":(a közlések esetemben nem szóval történtek,mégis pontosabb,érthetőbb,mint a beszéd.) "Még nem jöhetsz ide" Ez egy kicsit megnyugtatott. Ha még nem,akkor egyszer majd csak-csak. felébredtem. Hát ez elég furcsa álom,gondoltam.vajon mit jelent? És egyáltalán jelent valamit, A bábolnai cégnél dólgoztam akkor. csírkeistállókban etetők,itatók beszerelése volt a dolgunk. csoportvezetőnk egyszer - május vége? június eleje volt? - így szólt: Fiúk,el kell menni olyan helyre dolgozni,ahonnét nem lehet minden este hazamenni. A munka Kerteskőn volt. Szuállásunk Szépalmán. Egyik munkatársunk ZIL teherautón vitt-hozott minket.12-en,vagy 13-an voltunk. A munka két hétig tartott.
A második pénteken TSz agronómusa vitt szállásunkra,mert a teherautót vissza kellett vinni. Jogosítványa egyhónapos. Az út közepén fának ütközött,ami mögött kb. 80 cm-re egy szakadék.Nekem a stílfűrész a tenyeremet kicsit felhasította. Másnek nem lett baja a fentűlők közül,akik leszállva,s a helyzetet látva mondták."Most születtünk másodszor" Főnökünk lábát az alsó lemez,mely felgyűrődütt,befogta. Egy óra hasszáig tartott a kiszabadítás. Szerencséja volt,mert lent a volgyben (tán 300 méter) pedagógusok kerestek az iskolásoknak nyári táborozásra alkalmas helyet. Egyik pedagógus feljött,pistát letámogatták és ez a tanár a zirci kórházba vitte Trabanttal. A többi a honlapomon nevekkel,helyekkel,,részletesen.
Kell írjam,hogy az eset mindenkit sokkolt?
Sok év telt el ez után mig megértettem mit jelent az angyalok üzenete: "Még nem jöhetsz ide" Nem mehettem ,mert ezt le kellett írnom. És ezt is: Ne higgy annak aki mondja,hogy álmokat tud fejteni. Biztos,hogy HAZUDIK. Többet tudhatsz erről Gyökössy Endre: Isten elfelejtett nyelve,az álom című vékony könyvéből. A Bibliában is van áűlomfejtés,de azokat Isten közölte prófétáival. Lásd ott. Talán még lesz erről közlendőm.
Utolsó, nem zárkóztam el a válaszadás elől, tegnap két ízben is jött e-mail hogy meséljem el a tapasztalatom és én részletesen el is meséltem.
Abban egyetértek hogy a mai álomfejtők itt Magyarországon annyit nem értenek az álomfejtéshez mint én a tűzoltáshoz viszont a keresztény istennel kapcsolatos nézeteid nagyon nem kompatibilis velem.
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt.
Bíró Miklós! Köszönöm hogy megosztottad velem a történeted. Ez igazán érdekes.
Velem is történt már hihetetlen dolog az angyalokkal kapcsolatban, de most nagy szükségem van Rájuk.
Komoly dologról van szó. Semmiképpen sem rossz, mert rosszat nem akarok kérni és ártani, de most kell a segítségük. Csak nem tudom hogy kezdjek neki.
Amit írtam én azt nem kértem. Kérés nélkül jött.
Jézus mondta:mind aki kér kap. Kérjetek az én nevemben. Ennél jobb tnácsot nem tudok adni. Ez a maximum.
Az elején úgy fog tűnni hogy minden faxa. De nem baj, meg is érdemled amit kapni fogsz ha komolyan kikezdesz velük.:)Kifognak használni testben és lélekben, a legrosszabb az hogy ha nem vagy éber észre sem fogod venni.
Egy valamit kérek tőled: figyelj oda a negatív történésekre veled, magad körül és körülötted és kételkedj, mindig kételkedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!