Az ilyen dolgokban lehet hinni?
Figyelt kérdés
Olvastam egyik újságban,hogy ha szülinapod van akkor aznap este pontban éjfélkor kívánhatsz valamit és elvileg teljesül.? Ezekben mennyire lehet hinni?2011. szept. 14. 20:35
1/10 anonim válasza:
attol füg mit kivánsz 50-50% ok ezek.
2/10 anonim válasza:
ezt most komolyan gondolod, kérdező?
én meg azt hallottam, hogy ha átmegy az úton előtted egy fekete macska, az szerencsétlenséget jelent.
3/10 anonim válasza:
A születésnap gonosz dolog ne higgy neki
4/10 A kérdező kommentje:
Igen komolyan gondoltam. Kíváncsi vagyok más véleményére ;)
köszönöm a válaszokat.
2011. szept. 14. 20:44
5/10 x) válasza:
Szerintem csak akkor ha olyan okos dolgot kívánsz ami úgy érzed nélkülözhetetlen és nem csak önzésből szeretnéd :) például kérhetsz egy Fila táskát hogy menő legyél, vagy kérhetsz egészséget, jólétet is, vagy hogy ha valaki beteg a családban akkor gyógyuljon meg. :) de egyébként attól függ mennyire van szerencséd. Nem mondom hogy maga a végzet teljesíti a kívánságodat, de talán be tudod vonzani ha hiszel benne :)
6/10 life is beautiful válasza:
Higgyél benne:)
akkor valóra válik
7/10 anonim válasza:
Lehet hinni benne, csak nem érdemes.
8/10 Tom Benko válasza:
Lehet hinni. Meg lehet hinni ezer más dologban is, csak teljesen értelmetlen szellemi pocsékolás.
9/10 anonim válasza:
Na de melyik éjfél? Az előttei vagy az utánai? Na meg az éjfél maga csak egy mikropillanat, annyi idő alatt nem tudsz kívánni semmit, mert vagy átcsúszol a holnapba, vagy még aznap csinálod. Szóval hiába lenne igaz, senki sem tudná kihasználni.
10/10 anonim válasza:
ez olyan mint hogy ha a f*bookozás után vizet iszol, akkor az utolsó komment rólad igaz lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!