Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A szellemek meg tudnak jelenni...

A szellemek meg tudnak jelenni? Vagy hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy 1 átlagos szellemidézés folyik ... Pl egy ABC-s idézés a hozzé értők úgyis tudják mit mondok... Na szóval ott a szellemek nem jellenek teljesen láthatatlanok a tárgyakatat is kisebb mértékekben tudják moozdigatni úgy mint a kupakot stb... Na de mi a helyzet azoknál az eseteknél mikor 1 szellem olyan házban ragad ahol az illető épp tegyük fel ott hal-t meg és pl XY emberke azt a házat meg veszi be költöznek stb... És ahogy telik az idő egyre roszabb dolgok történnek furcsa jelenségek majd holmik tűnnek el majd a végén a szellem meg jelenik... Ezt az állapotot táplálni kell ? Energiával ? Hogy a szellem meg tudjon jelenni vagy hogy van ez ? Csak a hozzáértők írjanak de ezt gondolom csak a hozzá értők "értik" amit le írtam... Pls akinek fogalma nincs erről ne jöjjön ide le hülyézni stb stb. Azok vegyék úgy hogy ez 1 "zárt körű" kérdés !
2011. júl. 2. 00:39
 1/10 A kérdező kommentje:
Tehát az érdekelne hogy mi a különbség a láthatatlan és a meg jelenő szellem közt ?
2011. júl. 2. 00:41
 2/10 A kérdező kommentje:
Illetve még az is h 1 szellemnek korlátai van ? Vagy bármikor meg tud jelenni ?
2011. júl. 2. 00:41
 3/10 anonim válasza:
nem
2011. júl. 2. 00:50
 4/10 anonim ***** válasza:

Gondolom akkor tud megjelenni, hogy ha te táplálod megfelelő mennyiségű lelki energiával, valamint ennek függvényében is tud tárgyakat mozgatni.

Habár én nem vagyok szakértő, de én így tartom logikusnak. És talán ezért van, hogy a szkeptikusok csak nagyon ritkán (vagy soha) észlelnek ilyeneket, mert nem közvetítenek elég energiát...

2011. júl. 2. 01:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Ektoplazma, vagy orb formájában.
2011. júl. 2. 01:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Annak jelenik meg,akik hisznek benne,másnak nem.
2011. júl. 2. 06:06
 7/10 anonim ***** válasza:

vajon mi lehet az oka, hogy már az ókorban is kizárólag a maroknyi számban lévő, hozzá értő sámánoknak szabadott szellemeket idézniük?

manapság minden kisgyerek vígan idézget, mindennemű szakértelem és tapasztalat nélkül, de legalább csattan is rajtuk a hülyeség ostora...

2011. júl. 2. 08:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Az ilyen megjelenéshez a szellemnek hetekig, vagy akár hónapokig kell gyüjteni az "energiát". Na meg ahogy mondtad. A tartós szellemjárta helyeken az emberek elkezdenek félni, ami nagyban növeli a kibocsátott energia szintjüket. De ez csak az én elméletem. Én sem vagyok szakértö.
2011. júl. 2. 12:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Én eléggé értek hozzá

az elején csak kis dolgokat csinálnak majd egyre nagyobbakat befolyásoló tényező az áldozat félelme

minnél jobban félsz annàl erősebb azért mondják mindíg hogy nyugodj meg

2011. júl. 2. 12:33
 10/10 karhut válasza:
Isten szent szelemével foglalkozzatok!
2011. júl. 6. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!