ugyan már
a valóságalapja max annyi hogy megölték a jószágokat az emberek meg kiszínezték egy kicsit
Ha tényleg megölte valami az állatokat, akkor inkább párduc. Az meg, hogy nagynak látták könnyen következik abból, hogy egy ilyen eseménynél az emberi elme képes kiszínezni a valóságot, hiszen valamilyen szinten sokk hatás éri. Ott egy jószág, ami azon a környéken nem megszokott (párduc), ami rátámad az állatra---- a rémülettől valószínű, hogy én is valami hatalmas, ismeretlen lénynek látnám. Meg sokan mások is. Ha meg lenne időm nyugodtan megnézni, rögtön rájönnék a tévedésre. Az meg, hogy megtámadja a lovat: szerintem simán belefér, hogy egy éhes ragadozó bepróbálkozik egy nagyobb állattal is. Az éhség nagy úr.
Off:A bohócos story viszont gáz, ezelőtt is utáltam őket....
Izgalmas olvasmány, az tény... de szerintem egy szimpla egyszerű farkasról volt szó akit arra vitt az éhség... mert hát ugye, ma meg tudjuk magyarázni hogy a hold épp miért vörös, akkor abban az időben eltúlozták a dolgot, akkor a beszámolókat miért ne színezték volna ki.
vagy ha nem sima farkas... akkor vérfarkas/farkasember xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!