Hisz valaki abban hogy Izlandon élnek tündék?
Figyelt kérdés
Vagy bárhol máshol...Az Izlandiak 80%-a hisz bennük, és vannak akik azt állítják látták is őket. Szerintem fantasztikus lenne!:)2011. jún. 24. 01:35
11/24 anonim válasza:
Én úgy tudtam, hogy a Tünde az magyar név és nem Izlandi :)
12/24 A kérdező kommentje:
Nem egy névről van szó, hanem egy fajról kedves utolsó válaszoló.
2011. jún. 24. 14:17
13/24 anonim válasza:
Tudod milyen fajokat nem fedeztek még fel? Rovarokat, kisebb hüllőket, meg olyanokat, amik csak kicsit térnek el a fajtájuktól. De, hogy egy egész civilizációt ne fedezzenek fel, az már lehetetlen. Biztos, hogy nem léteznek tündék, sőt törpék is csak törpe növésű emberek lehetnek...
14/24 anonim válasza:
Kérdezö látom nem ismered a szarkazmust :)
15/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak akik a kérdésemre válaszoltak!
2011. jún. 24. 16:15
16/24 anonim válasza:
Sok minden van a világon amit még nem értünk, vagy nem is érthetünk. Az én elvem az, hogy attól még hogy nincs rá bizonyítok hogy létezik egy lény, egy faj esetleg egy civilizáció, attól még létezhet. Mi emberek már nem nagyon látunk messzebbre az orrunknál és a kapzsiságunknál így az igazság elkerül minket.
17/24 anonim válasza:
A Gyűrűk Ura-s tündére gondolsz?
18/24 anonim válasza:
"Kiszel Tünci egy küön faj"
xD ez tetszett...
19/24 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan a Gyűrűk Ura tündéire. Ki tudja hogy néznek ki valójában:)
2011. jún. 28. 14:05
20/24 anonim válasza:
Én is hiszek benne,hogy léteznek,de szerintem csak aprók és a föld alatt vannak,csak néha jönek fel a földfelszínre vagy éjszaka.És egy olyan gyönyörű és természetes helyen,mint Izland én el tudom képzelni.Én azt olvastam,hogy Írországba is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!