Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek a lent leírak...

Szerintetek a lent leírak alapján mi lehet ez?

Figyelt kérdés
A családunknak van egy vendég háza. Alatta egy pincével. A hetekben sokat voltunk a házban (néha éjszaka is). A pincében bútorok vannak. Mikor ott voltunk sokszor hallottunk lentről zajokat( szék csikorgást, bútorok elcsúszását, kopogást, kaparászást). Próbáltunk magyarázatot találni rá pl.:hogy befúj a szél és az csap zajt, de szélcsendben is hallottuk ugyanúgy, vagy gondoltunk arra is hogy patkányok mozognak lent de ők éjszakai állatok és éjszaka nem hallottunk zajokat lentről, inkább csak nappal vagy hajnalban... Aki tudna segíteni v választ adni az írjon... köszi:)
2011. jún. 20. 18:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nagyon szivélyesen 19:07

Am meg aki nem szereti az ilyeneket meg nem léteznek mert addig úgyse hiszek bennük Mr. Amég el nem üt egy teher vonat.Annak nem kötelező ide írni bár tudom h könnyebb a lelketek tőle.Volt egy konkrét kérdés én konkrét választ adtam.Sztem az itt lévőknek ez(már akinek) lenne a dolga ha vette a fáradtságot h ha beregelt.

Beteg...:D igen ezért is tisztelnek mert én nem birka törvények szerint élek mint a fajtád(amerre megy a tömeg ara megyek én is)

2011. jún. 21. 17:03
 12/15 anonim ***** válasza:
Ezt nekem írtad?? Nekem nincs fajtám, nem tartozom sehova különbözök az emberektől.. teljesen máshogy gondolkozom csak az ilyesmit nem hiszem el...
2011. jún. 21. 20:02
 13/15 anonim ***** válasza:

Ennek nagyon örülök...ha nagyon külömbözik a gondolkodás módod akkor jól van ennek csak örülni tudok :).

De még a saját apámnak nem tűröm el ha beszól nem h még egy monitor elött ülő ismeretlennek egyénnek.

Bocs h vissza morrantam de ezek a dolgok nem ide valók...ellenségeskedésnek itt nincs értelme...én figyelek és válaszolok ha helyén valónak találom. Ez az itteni dolgok rendje...sztem. Azért halgass rám kerüld a konfliktust.

Na hello :)

2011. jún. 21. 20:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Javaslom ha megint haljátok ezeket a hangokat, mennyetek le, és fotózzátok körbe a helyszínt. Majd ugyan ezt hangrögzítövel. DE NE EGYEDÜL!
2011. jún. 21. 21:44
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a RENDES válaszokat...:)
2011. jún. 22. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!