Szerintetek a lent leírak alapján mi lehet ez?
Nagyon szivélyesen 19:07
Am meg aki nem szereti az ilyeneket meg nem léteznek mert addig úgyse hiszek bennük Mr. Amég el nem üt egy teher vonat.Annak nem kötelező ide írni bár tudom h könnyebb a lelketek tőle.Volt egy konkrét kérdés én konkrét választ adtam.Sztem az itt lévőknek ez(már akinek) lenne a dolga ha vette a fáradtságot h ha beregelt.
Beteg...:D igen ezért is tisztelnek mert én nem birka törvények szerint élek mint a fajtád(amerre megy a tömeg ara megyek én is)
Ennek nagyon örülök...ha nagyon külömbözik a gondolkodás módod akkor jól van ennek csak örülni tudok :).
De még a saját apámnak nem tűröm el ha beszól nem h még egy monitor elött ülő ismeretlennek egyénnek.
Bocs h vissza morrantam de ezek a dolgok nem ide valók...ellenségeskedésnek itt nincs értelme...én figyelek és válaszolok ha helyén valónak találom. Ez az itteni dolgok rendje...sztem. Azért halgass rám kerüld a konfliktust.
Na hello :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!