Hiszek a természet feletti dolgokban, habár nekem még nem volt tapasztalatom velük. Szerintetek ilyen esetben elő jöhetnek bármiféle természet feletti lények?
Ha csak simán gondolok rá, hogy léteznek. Ez a ház amiben lakok, mi vagyunk az első tulajdonosa.
Igaz volt egy macskánk ami házi macska volt tehát bent élt velünk, lehet rá esély, hogy ő visszatér? Szerettük, imádtuk. 2007-ben decemberben még nem volt karácsony hazajöttünk és ott feküdt, még élet meg várt minket utána meghalt. Ez mondhatni békés halál volt, de engem a lelkiismeretem furdal mert nem voltam vele végig.
De a lényeg, hogy olyan rokonok szellemei jöhetnek hozzám akiket nem is ismertem? Tehát meghaltak születésem előtt.
Vagy mi kell hozzá, hogy eljöjjenek hozzám? (igazából nem szeretném de ha van számomra mondanivalójuk azt jó lenne megtudni, nem ismertem a nagyszüleimet sajnos, miután meghaltak én rá két évvel születtem, emiatt gyakran mondják, hogy ők küldtek engem.)
A nagypapámról már régóta van egy fotó a pénztárcámban.
Én sem ismertem a mamámat, pár évvel a születésem előtt halt meg. Nekem is sokszor mondják, hogy ő küldött, mert egyébként megszólalásig hasonlítunk.
Én gyakran kérem a segítségét, nem tudom valóban segít-e, de az esetek többségében, mikor segítséget kérek tőle, megjön a segítség. Nem régen elmondtam anyukámnak, hogy gyakran kérek segítséget a mamától és azt mondta. hogy régebben ő is szokott ritkán és érezte, hogy segített neki.
Nagyon bánom, hogy nem ismerhettem őt, kisebb koromban gyakran mondogattam, hogy Mama, légy szíves gyere el hozzám, de sosem jött. azóta már félek a szellemektől, úgyhogy sosem hívom, de történt már velem néhány megmagyarázhatatlan és ijesztő dolog, de ezt most nem írom le, szerintem nem kizárt, hogy köze volt hozzá a mamámnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!