Tényleg léteznek a poltergeistek?
Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 18:33
11/20 Ghostboy válasza:
és mi bizonyítja hogy bármelyik egyéb magyarázat valóban helyes? amúgy meg angliába kifelyezetten a megmagyarázhatalan halálesetekre szakosodott szellem vadász rendőrség is működik...
12/20 anonim válasza:
Linkeld be kérlek ezt a szellemvadász rendőrséget
13/20 Ghostboy válasza:
erről olvastam egy idős nő haláláról szóló cikkben már nem most. úgy találták meg hogy a lakása össze vissza volt borogatva betörésnek nincs jele ő meg halott volt és egy idős nő nemhiszem hogy szekrényekkel dobálózik... na m1 nem vitatkozok
14/20 Ghostboy válasza:
itt a honlapom akit érdekel nézze meg. :) [link]
15/20 anonim válasza:
Hol olvastad? Nem vitatkoznod kell, hanem ha állítasz valamit, támaszd alá. Az olvastam valahol valamit az olyan, mintha nem is lenne.
Kerestem a szellemvadász rendőrségi osztályt, de nem találtam. Szerintem nincsenek és amit olvastál fikció.
16/20 anonim válasza:
Szerintem léteznek, de ki hisz bennük, ki nem. Én személy szerint igen. De nem anyira, h szeánszokat trtok van hasonlók. De próbáld ki. Malyd ha meghalsz akkor látogass meg. (az utolsó 2 mondatn hülyeség, ne vedd komolyan. XP)
17/20 anonim válasza:
Hallottatok már a TAPS-ről? Amerikában, az USA-ban dolgoznak megmagyarázhatatlan eseteken. Ghost hunters néven fut a műsoruk. Én hiszek nekik, mivel nem hadonásznak keresztekkel és szenteltvízzel, hanem megfigyelnek, kameráznak, hőkameráznak, vizsgálódnak, és először i racionális magyarázatot keresnek.
18/20 anonim válasza:
Igen, hallottam róluk. Jó kis horrorműsor, amit csinálnak. A discovery adja csak le, ami a legáltudományosabb "ismeretterjesztő" tv-csatorna ever. Rendőrséggel dolgoznak? Ugyan.
19/20 anonim válasza:
Az AXN sci-fi is adja, és nem a rendőrséggel dolgoznak, ezt honnan vetted?
20/20 anonim válasza:
Naná, hogy léteznek. Nekünk van egy Pityu nevezetű. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!