Szerintetek léteznek tündérek?
Persze.
Ha máshol nem, a képzeletünkben biztosan. Az sem jelentéktelen. :)
Ha a szárnyas kis lényekre gondolsz akkor egyelőre nem bizonyított tény a létezésük.
Emberi tündérek vannak, csak kevesebb, mint szükség volna rájuk a mai világban...
Csingiling volt az utolsó. De kölyökkoromban annyira utáltam a pán pétert a nyálassága miatt hogy felkutattam a kis dögöt és odadtam annak a zabagép krokodilnak. Azóta nem féltékenykedik a kis riherongy. a krokodil bélrendszerelégtelenségben megdöglött, hook vagy cook rossebtudja kapitányt felakasztotta pán péter az árbócra. Majd pán péter dolga végeztével ráált a heroinra, otthagyta a középsulit, és Sohaországba költözött. Kigyúrta magát -természetesen a herka mellett- végigeröszakolta az összes lényt majd szertartás szerüen megette őket. Dolga végeztével feláldozta magát a sátánnak, úgy hogy savat ivott. Majd Sohaország ökoszisztémája összeomlott, mivel a gyerekek nem voltak olyan okosak hogy a szennyvizet tisztitsák, és a tengerbe öntötték. A halak kipusztultak, az áramlatok megváltoztak, elsivatagosodás vette kezdetét ami 400 évig tartott. Majd a gyorsulva táguló Sohaverzum sebessége darabjaira tépte a Sohatéridő szövetét.
Remélem minden válaszodra kérdést kaptál.
Várom a zöld kezet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!