Démonológia és vámpirológia témájú könyvek?
Figyelt kérdés
Nem mesekönyvekre és regényekre gondolok, hanem olyanokra, amik tudományos nézőpontból közelítik meg a témát. Elsősorban a vérfarkasok, vámpírok, démonok, szellemek, halottak és halotti mágia témakörök érdekelnének.2011. jún. 11. 19:02
12/26 anonim válasza:
Nem nagy szám de tessék:
van egy elég átfogó mű Walter Scottól a témában de azt sajnos sose fordították le magyarra!
13/26 anonim válasza:
Üdv. Hát ez jó téma engem is érdekelne ez. van egy remek könyv. Az emberiség emlékei abba van tudományosan publikált farkasember történet. nagyon brutál. A középkorból. engem is érdekel az ilyesmi. Zorianról hallottál? Egy Koszovói uriember volt. Nem is olyan régen még a dél szláv háború idején történt az eset. Amerikai katonák találták meg és az egyik lejegyezte mi történt ezzel a Zorian nevű emberrel. Na a lényeg, hogy a katona elmondása szerint teliholdkor döbbenetes változásokon ment át. leírása alapján átalakult farkasemberré. de ez még nem minden az írásának a végén megemlíti, hogy elvitték a nasahoz kivizsgálni az ügyet. Koszovóba egy helikopter jött és arra tették fel az embert. A katona úgy fejezi be a visszaemlékezését, hogy el akart menni a nasahoz miután visszatért az usába, de tagadják, hogy lenne a birtokukba bármi féle lény.
14/26 A kérdező kommentje:
A Walter Scott könyv angol? Mert az nem probléma:) megmondod a címét?
A másik könyvnek mi a címe pontosan? Emberiség emlékei?
2011. jún. 12. 08:00
16/26 anonim válasza:
17/26 anonim válasza:
Démonomágia
előbb linkeltem oldalt, Hermitnek megvan. És hiteles idézések vannak a könyvben!
19/26 anonim válasza:
Amire én gondoltam könyv az ez.
ezen a linken megtalálható. Van benne Ufo, szellem, vámpír, démon, farkasember. és egy csomó misztikus, sötét, legenda történet is. számtalan feljegyzés ókoról, középkorból vietnámi háború idejéből. ez a könyv nekem meg van otthon. érdemes megvenni vagy beszerezni. a farkasemberekről és a szellemekről szólórész nagyon jó.
20/26 Tom Benko válasza:
Utolsó: Olyanom nekem is van, úgy hívják: sci-fi és fantasy irodalom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!