Sípoló hang? (többi lent)
Figyelt kérdés
Mikor,fekszek az ágyon,akkor szoktam hallani,ilyen enyhe sípoló hangot.És olyankor tényleg azt hiszem,hogy van ott valaki,ott áll mellettem.Ez mitől van?
Máskor is szokott lenni,mikor benn vagyok a szobámba,és másik család tagom,egy másik szobában,akkor sípol,mikor mozog.És komolyan,nem tudom hogy,de evvel a sípoló hanggal meghallom,vagy az van,hogy nagyon jó a fülem,vagy nem nem tudom,mikör közeledik valaki,felém,akár 10m-erre van tőlem,és nem hallom a lépteit,akkor sípol.És onnan tudom,hogy jőnn valaki.Most akkor,mi is ez?
2011. jún. 5. 13:12
21/27 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni, az okát nem tudom, de gondolom hasonló lehet, mint a fülzúgás.
22/27 A kérdező kommentje:
Értem,köszi:)
2011. jún. 5. 18:15
23/27 anonim válasza:
Szerintem is probléma van a füleddel, pl a hangokat nem jól dolgozza fel, vagy ilyesmi, menj el orvoshoz
24/27 anonim válasza:
egy ujabb erzek ami az ember kozeledeset elorejelzi
ijen nekem is kell
Neha mast is jelez de azt senki nem tudja mi az a mas dolog
25/27 anonim válasza:
Én néha egy rövid csippanást hallok, de mondjuk tanóra közben. Az egyik osztálytársamnak van csipogós karórája, de az teljesen más hangot ad, és különben is, ezt otthon is hallom. Nem tudom, mi lehet ez. Én betegségre is gyanakszom, de lehet akár paranormális is. Ki tudja :S
26/27 Tsufuri-Piccolo válasza:
Hali. Igazábol aki a paralízis dolgot irta..őt kerestem,de sajnos már törölte magát.. akire hasonloan igaz a Kassandra által leirt dolgok, írhatnának még mert ez igy elég kemény és a végérejárnék.
27/27 anonim válasza:
Nem lehet hogy megy ottkint egy 50Hz-es tv aminek a 15625Hz-es sipolasat hallod amikor anyukad kinyitja az ajtot? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!